HOROSCOPUL carierei. ACEASTĂ zodie este menită să conducă lumea

Publicat pe 09.02.2017 la 17:55 Actualizat pe 09.02.2017 la 19:21

Ce ti se potriveste in functie de semnul zodiacal.

Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce meserie ți se potrivește! Așadar, ținând cont de caracteristicile fiecărui semn zodiacal, specialiștii au realizat câteva recomandări în ceea ce privește alegerea carierei.

BERBEC-
tot timpul în competiție!
Adorǎ meseriile în care existǎ provocare și care îi pun adrenalina în mișcare. Este foarte prompt și ferm în decizii, chiar și în situații de crizǎ, lucreazǎ foarte bine sub presiune și îi plac sarcinile dificile care-i testeazǎ inteligența și priceperea. Muncește mai mult pentru ambițiile sale decât pentru bani. Ştie foarte bine cǎ, odatǎ ce-și îndeplinește scopurile, vin și banii.

I se potrivesc de minune meseriile care cer inițiativǎ, combativitate, curaj și ambiție. De fapt, poate reuși în aproape orice meserie care necesitǎ calitǎțile de mai sus. Femeile Berbec se descurcǎ excelent chiar și în meseriile masculine. Berbecii au însǎ succesul asigurat ca militari de carierǎ, polițiști, chirurgi, stomatologi, sportivi de performanțǎ, cascadori, detectivi, directori, politicieni, mecanici, ingineri, piloți.


TAUR – succesul vine încet, dar sigur!
Orice ar face, Taurul nu pierde nicio clipǎ din vedere miza, profitul spre care se îndreaptǎ. Pentru el este important, nu neapǎrat cât și ce muncește, ci mai degrabǎ care este câștigul lui. Ia decizii destul de greu și numai dupǎ o analizǎ atentǎ a riscurilor.

Se descurcǎ exemplar în meserii care au legǎturǎ cu finanțele (bancheri, contabili, agenți de asigurǎri). De asemenea, pot face carierǎ în domeniul construcțiilor, arhitecturii, agriculturii, afacerilor hoteliere. Iar pentru cǎ au simț artistic foarte dezvoltat, fac fațǎ cu succes în domenii precum: modǎ, design, picturǎ, muzicǎ, decorațiuni interioare, cosmeticǎ (mai ales parfumerie).

GEMENI – schimbarea este rațiunea de a trǎi!
Acest nativ este un maestru al comunicǎrii. Este fǎcut sǎ se miște în permanențǎ, sǎ mijloceascǎ și sǎ faciliteze schimburile de informații sub toate aspectele. Cum îi place sǎ fie mereu în mișcare, sǎ-și satisfacǎ mereu curiozitatea vazând și fǎcând lucruri noi, cunoscând oameni interesanți și documentându-se, nu va putea sta niciodatǎ într-un birou cu ochii ațintiți în ecranul unui computer toatǎ ziua. Sau dacǎ se va întâmpla asta, va fi foarte nefericit.

Sunt pur și simplu strǎluciți ca scriitori, jurnaliști, avocați, agenți de vânzǎri (se pricep foarte bine sǎ negocieze și sǎ convingǎ), comercianți, caricaturiști, actori (de comedie, mai ales), agenți de bursǎ, purtǎtori de cuvânt. Pot face carierǎ și în publicitate, relații cu publicul, televiziune, turism, transporturi.

RAC – ajutat de intuiție!
Racul are un simț excelent al oportunitǎților conferit de intuiția ascuțitǎ și senzitivitatea accentuatǎ, greu de egalat de alte semne zodiacale. În afarǎ de faptul cǎ are rǎbdare și este extrem de tenace, știe exact când este momentul potrivit sǎ acționeze pentru a obține ce-și dorește.
De asemenea, soluțiile lui nu sunt niciodatǎ la îndemâna oricui și nici ușor de intuit de cei cu care se aflǎ în competiție. El nu atacǎ niciodatǎ frontal și din plin, ci din lateral și în momentul în care te aștepți cel mai puțin.

Racii au și o imaginație deosebitǎ, precum și simț artistic de excepție, de aceea mulți dintre ei se pot orienta spre domenii artistice (muzicǎ, dans, picturǎ, actorie) sau spre scris . Afacerile cu lichide le sunt de asemenea facile. De asemenea, domeniile care au legǎturǎ cu înțelegerea subconștientului uman (psihologie, ocultism) le oferǎ mari satisfacții.

LEU – fǎcut sǎ conducǎ!
Ambițios, autoritar, bun lider, creativ, generos și optimist, Leul atrage foarte ușor oportunitǎțile dorite. Este strǎlucitor mai ales atunci când se aflǎ în poziții de conducere și are putere de decizie. De aceea îl putem gǎsi în fruntea unor companii sau în politicǎ.

Fiind amator de lux, se poate îndrepta și spre modǎ, design interior, afaceri cu bijuterii și podoabe. Dramatismul și farmecul irezistibil pot face din el un excelent actor, om de televiziune (în fața camerelor, evident), artist. Talentul pedagogic de excepție îl ajutǎ sǎ devinǎ un profesor sau trainer de succes.

Însǎ Leul poate reuşi în orice domeniu, dacǎ își propune și mai ales dacǎ este inspirat.

Citește aici continuarea!

În articolul

HOROSCOPUL carierei. ACEASTĂ zodie este menită să conducă lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x