5 metode de relaxare la tine acasă

Publicat pe 03.09.2020 la 13:00 Actualizat pe 03.09.2020 la 13:03

Se apropie weekend-ul și știi că în sfârșit vei avea mai mult timp pentru tine, te vei mai opri din alergătură și vei putea să te concentrezi pe tine și pasiunile tale, găsind noi metode de relaxare.

5 metode de relaxare la tine acasă

5 metode de relaxare la tine acasă

profimedia

Se apropie weekend-ul și știi că în sfârșit vei avea mai mult timp pentru tine, te vei mai opri din alergătură și vei putea să te concentrezi pe tine și pasiunile tale, găsind noi metode de relaxare. Iată câteva sugestii care te-ar putea ajuta să îți încetinești ritmul, să faci timpul să treacă altfel și să îți readuci zâmbetul pe buze.

5 metode de relaxare la tine acasă

1.Baie cu spumă și săruri

Ce poate fi mai relaxant de atât? Umpleți cada cu apă, pune săruri de baie și spumant, pune playlist-ul tău preferat de relaxare și lasă-te învăluită de aromele îmbietoare ce plutesc în aer și apa caldă care îți relaxează toți mușchii.

2.Un scaun de masaj

Fie că ești norocoasa posesoare a unui scaun de masaj sau poate ai o persoană dragă alături care e pregătită să te maseze, atunci ai tras lozul câștigător. Nu trebuie decât să îți eliberezi gândurile ce îți îngreunează mintea, să respiri și să simți cum pielea și mușchii ți se relaxează în timp ce mintea se liniștește.

3.Aromoterapia

După o săptămână agitată la muncă, aromoterapia te poate ajuta să te liniștești, folosind uleiuri esențiale. Uleiurile pot fi inhalate, folosindu-le într-un difuzor ce răspândește mirosul în cameră sau pot fi folosite pentru masarea corpului, în special zona cervicală.

4.Meditația

Nu trebuie neapărat să fi fan yoga sau să știi prea multe despre tehnicile de meditație. Trebuie doar să îți dorești să te redecoperi și să cauți în interior sursa de relaxare și starea de bine. Reflectă asupra problemelor tale în liniște, cu ochii închiși, poate așezată pe covorașul pe care faci exercițiile fizice. Astfel, vei putea să te reconectezi și să găsești rezolvări pentru problemele tale, relaxându-ți mintea și golindu-ți sertarele de griji.

5.Cromoterapia

Poate acest tip de terapie este nou pentru tine, dar trebuie să știi că felul în care culorile acționează asupra creierului te pot binedispune și te ajută să te relaxezi. Specialiștii susțin că verdele e cea mai relaxantă culoare. Fie că alegi să porți o culoare care te relaxează sau să îți iei flori sau alte obiecte de aceeași culoare, vei reuși să te destresezi.

Citește și: Autocunoașterea: Cum afli mai multe despre tine? Gândirea pozitivă: Cum atragi fericirea în viața ta?

În articolul

5 metode de relaxare la tine acasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x