Gândirea pozitivă: Cum atragi fericirea în viața ta?

Publicat pe 02.09.2020 la 10:49 Actualizat pe 02.09.2020 la 11:08

Gândul bun și optimismul te vor ajuta să te simți inundat de o stare pozitivă, privind lucrurile dintr-o alt[ perspectivă.

Gândirea pozitivă: Cum atragi fericirea în viața ta?

Gândirea pozitivă: Cum atragi fericirea în viața ta?

profimedia

Gândul bun și optimismul te vor ajuta să te simți inundat de o stare pozitivă, privind lucrurile dintr-o alt[ perspectivă. Astfel, vei fi mai stăpân pe orice situație, știind că indiferent cât de greu îți este să rezolvi o problemă, vei reuși într-un final, privind jumătatea plină a paharului.

Puterea gândului ne ajută să obținem tot ce ne dorim, cu răbdare și muncă. Astfel, poți avea fericire, sănătate și bogăție. Indiferent cât de mare e visul tău, trebuie să îndrăznești pentru că orice posibil dacă pui început bun în toate. Legea atracției spune că primești ceea ce îți dorești dacă ajungi să îți dorești lucrul respectiv suficient de mult și muncești pentru asta.

De obicei ajungem să atragem lucrurile pe care le gândim cel mai mult, chiar dacă nu întodeauna e vorba despre lucruri bune. Tocmai de aceea există zicala “Ai grijă ce-ți dorești pentru că s-ar putea să se îndeplinească”.

Lucrurile sunt destul de simple. Dacă gândești pozitiv și ai o orientare pozitivă, atragi oameni pozitivi, evenimente pozitive și situații pozitive. Dacă gândești negativ sau ești mânios, vei atrage oameni răi și situații negative.

Specialiștii estimează că zilnic de trec aproximativ 60.000 de gânduri prin minte, majoritatea dintre ele fiind inconștiente. Gândurile noastre au cel mai mult o legătură cu prezentul, apoi cu viitorul și în ultimul rând cu trecutul. Chiar dacă suntem tentați să credem că gândurile nu au niciun efect pentru că nu le aude nimeni, este greșit. Cele mai puternice gânduri emit unde în afara noastră.

Dacă e greu de crezut, trebuie să te gândești cum, atunci când ai stat lângă o persoană tristă ai simțit că îi preiei starea. La fel se întâmplă și cu gândurile. Gândurile au puterea de a călători, tocmai de aceea ni se întâmplă să avem aceleași gânduri cu o persoană de lângă noi, fără ca măcar să fi vorbit.

Dacă te-ai întrebat vreodată ce călătorește cel mai repede în lumea asta, sigur ai aflat că e gândul. Așa că fă să fie gândul bun care zboară către univers și te ajută să îți împlinești visele.

Sursă :suceavlive.ro

Citește și: Autocunoașterea: Cum afli mai multe despre tine? Cum îți descoperi pasiunile și cum îți faci timp pentru ele?

În articolul

Gândirea pozitivă: Cum atragi fericirea în viața ta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x