Delicios şi uşor de făcut! Cum să prepari RAVIOLI răcoros, perfect pentru zilele caniculare
Publicat pe 07.07.2015 la 15:13 Actualizat pe 07.07.2015 la 15:20
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu ravioli răcoros, un preparat delicios.
Ingrediente:
- Ravioli cu brânzeturi
- Roşii
- Ceapă roşie
- Ardei capia copt
- Ardei galben copt
- Busuioc
- Mozzarella
- Castraveţi
- Brânză cheddar
- Ulei de măsline
Mod de preparare:
Pastele se fierb timp de cinci minute şi se răcesc.
Legumele se dau la blender cu sare, piper şi busuioc, se adaugă ulei de măsline şi castraveţii tăiaţi felii.
Se adaugă pastele în sos cu parmezan, busuioc, mozzarella şi brânză cheddar.
POFTĂ BUNĂ!
Te-ar putea interesa şi “Cum să faci paste proaspete ca o bunică din Italia”.