Dimineața cu Happy: Exerciții de înviorare pentru o dimineață mai bună

Publicat pe 26.08.2020 la 08:32 Actualizat pe 26.08.2020 la 15:15

Da, cafeaua te trezește de dimineață, dar ceea ce te-ar pune cu adevărat în funcțiune sunt câte exerciții fizice. Corpul nostru stă în repaus pentru câteva ore în timpul somnului, motiv pentru care are nevoie de o scânteie pentru a porni de dimineață, asemeni unui motor. Pe lângă asta, exercițiile fizice te destresează și-ți lipezesc mintea, eliminând anumite substanțe nocise.

Exerciții de campion pentru o dimineață de nota 10

Exerciții de inviorare sunt diferite de programul de work-out de la lasa, ceea ce înseamnă că pot fi puse în aplicare cu ușurință de către toată lumea. În mare parte sunt mișcări de „trezire” a mușchilor și de alimentare cu energie pentru ziua ce urmează.

Stâlpul cu frangii

Stai drept, în picioare, departează picioarele la nivelul umerilor, relaxează-ți complet brațele și rotește-ți corpul în jurul axei coloanei vertebrale, cu transfer de greutate completă, crescând treptat intensitatea exercițiului.

Rostogoliri

Pune-ți o salteluță de yoga pe podea și așează-te. trage-ți picioarele spre tine și tine-te de ele cu ambele mâini, asta o să-ți ofere echilibru și rigiditate. Acum fă mișcari ușoare de înainte și înapoi (respectiv, în față și pe spate).

Lumânarea

Cu toții știm din propria copilărie cum se face lumânarea, deci poziționarea exercițiului nu mai este un secret. Ceea e nu știi este că acest gen de exercițiu îți pune în funcțiune fluxul sanguin cerebral, astfel se transmit semnale positive în tot corpul.

Aplecări

Clasicele aplecări pe care le făceam cu toții în gemnaziu la ora de educație fizică. Depărtează-ți ușor picioarele și apleacăte cu ambele mâine către piciorul stâng și menține puțin acolo, apoi treci la piciorul stâng, repetând mișcarea. Este un exercițiu foarte bun pentru persoanele cu dureri de spate, întărind muschii parții inferioare a spatelui.

Întinderi

Întinde-te pe spate, încrucișează-ți degetele și întinde-ți mâinile pe spate, cât mai departe de umeri. Degetele de la picioare trebuie să fie în permanență întinse în față. Păstrează-te în poziție cât de mult poți. Exercițiul are rol de relaxare și eliberare, numai bun pentru o zi plină la serviciu.

O zi plină de energie și voie bună!

Sursă: Claudia Nicolae.ro

Citește și: Dimineața cu Happy: un start productiv, o zi productivă

În articolul

Dimineața cu Happy: Exerciții de înviorare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x