Află detalii despre actrița Yaren Yıldırım din Capcana iubirii – Esaret. Tot ce nu știai despre vedetă

Publicat pe 16.12.2023 la 21:10 Actualizat pe 15.12.2023 la 22:40

Yaren Yıldırım face parte din distribuția seriei Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedetă și vezi tot ce nu știai despre aceasta.

actorii principali din Capcana iubirii - esaret

Află detalii despre actrița Yaren Yıldırım din Capcana iubirii – Esaret

Happy Channel

Yaren Yıldırım face parte din distribuția seriei Capcana iubirii – Esaret și este una dintre actrițele tinerei generații. Născută pe 01.01.1997, are aproximativ 1.76 cm înălțime și 57 de kg. Nu se cunosc detalii despre viața sa privată.

Află detalii despre actrița Yaren Yıldırım din Capcana iubirii – Esaret

S-a alăturat echipei Capcana iubirii și pe micile ecrane reușește să capteze imediat atenția fanilor. Dacă ești curioasă despre viața frumoasei vedete, dar și traiectoria sa profesională, citește articolul de mai jos.

Urmărește Capcana iubirii, joi și vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Începem cu profilul personal de Instagram, acolo unde are peste 70 de mii de prieteni virtuali, dar și peste 100 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o rochie de mireasă, zâmbind. Își continuă cariera de actriță și se dezvoltă pe plan profesional. Lucrează sub îndrumarea celor de la Tümay Özokur Management.

Citește și: Cine este Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgitul actor

Primul său proiect este chiar Capcana iubirii – Esaret, care i-a adus într-un timp foarte scurt recunoaștere internațonală. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și Öncil Aktarıcı, Başak Durmaz , Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Zeki Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert, Yağmur Çelik, Kerem Tanık, Cerensu Gülnaz Çelik, Bülent Ergün, Mahassine Merabet, Gözde Erdem și Sinem Karaçoban.

În 2022 a mai participat în cadrul unui alt proiect, fiind același an în care a luat decizia de a se alături proiectului Capcana iubirii – Esaret. Este vorba despre Everything about marriage, un serial turcesc. Este căsătorită cu artistul turc Can Yüce, iar pe rețelele sociale nu ezită să-și arate bucuria. Pe contul personal până în prezent a publicat fotografii de la cele mai glam până la simple ipostaze pe plajă.

“Dacă ați ști cât de entuziasmați suntem. Am fost martorii unor evenimente pline de iubire și pasiune timp de 11 ani. Și ne dorim ca iubirea noastră să dureze mai mult de 11 ani. Am pregătit o campanie inedită ce are legătură cu relația noastră.”, a scris vedeta.

Despre sezonul 2 din Capcana iubirii – Esaret

Povestea din Turcia care are la bază istoria familiei Altunsoy a avut premiera în 2020. Mehmet este un om de afaceri profesper ce are ca valori determinarea, dominația și puterea. Gülsüm, soția sa, încearcă să țină familia unită în ciuda tuturor contradicțiilor. Cei doi copii ai cuplului sunt Uygar și Nisan. Uygar este răpită în primul sezon. Mehmet îl roagă pe Ali, fratele său înstrăinat, să-l ajute să se împace cu fiul său.

Citește și: Cine este Melahat Abbasova din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

Pe măsură ce sezonul progresează, secretele noi sunt descoperite, iar legăturile familiale ajung să fie un test adevărat. Cel de-al doilea sezon are elemente surprinzătoare și reușește să capteze atenția tuturor. În ceea ce îi privește pe actori, aceștia sunt în continuare la fel de apreciați de fanii din întreaga lume.

Are un total de 160 de episoade, fiecare având o durată de 90 până la 100 de minute. În prezent, se așteaptă ca povestea să evolueze. Filmările au avut loc în Istanbul și Sakarya. Nu este pentru prima oară când un serial turcesc are un astfel de succes în fața publicului.

În articolul

Află detalii despre actrița Yaren Yıldırım din Capcana iubirii – Esaret. Tot ce nu știai despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x