Cine este Melahat Abbasova din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

Publicat pe 17.01.2024 la 10:29 Actualizat pe 17.01.2024 la 20:31

Melahat Abbasova face parte din distribuția seriei Capcana iubirii - Esaret și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Află detalii despre viața sa.

Melahat Abbasova poartă o rochie neagră cu mâneci lungi și părul scurt

Melahat Abbasova din Capcana iubirii – Esaret

Happy Channel

Melahat Abbasova s-a născut pe 18 mai 1969 în Baku, Azerbaijan. Cunoscută pentru rolurile sale încă din 1987 până în prezent, s-a făcut remarcată de-a lungul timpului cu cele mai inedite roluri. A studiat cinema și actorie în cadrul unei facultăți din țara natală.

Cine este Melahat Abbasova din Capcana iubirii – Esaret

De-a lungul timpului a jucat în nenumărate piese de teatu și este recunoscută pentru roluri în Moștenirea sau Jurământul. Este zodia Taur și are aproximativ 1.72 și 60 de kg. Ochi căprui și păr închis la culoare, nu este deloc dificil să o recunoști din nenumăratele vedete din Turcia. Pe lângă actorie, în timpul liber se dedică pasiunilor sale. Este o interpretă îndrăgită. În mediul online are peste 100 de mii de fani și de cele mai multe ori se dedică atât aparițiilor de succes, cât și cauzelor umanitare.

Urmărește Capcana iubirii, joi și vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Personajul său din Capcana iubirii – Esaret a fost la fel de apreciat de fanii din lumea întreagă la fel ca și cele din trecut pe care le-a evidențiat fără doar și poate. De cele mai multe ori își dedică timpul liber încercând să-i valorifice pe artiștii din țara natală. Același lucru s-a întâmplat și cu Anar Heybetov, despre care actrița a punctat câteva cuvinte chiar pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Cine este Mahassine Merabet, protagonista din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

De asemenea, nu uită să le arate prietenilor virtuali relațiile pe care le stabilește de fiecare dată alături de echipele de pe platourile de filmare. La fel s-a întâmplat și cu vedeta S. Yağmur çelik din Capcana iubirii – Esaret. Cele două au format o prietenie frumoasă în afara seriei și filmărilor. Are doi copii și a ținut să-i transmită în mediul online o scrisoare deschisă celui care i-a fost alături o bună perioadă de timp.

“O persoană foarte dulce și foarte răutăcioasă în același timp cu o inimă bună care mi-a schimbat viața pentru totdeauna și a ținut să întemeiem o familie. La mulți ani! Îți mulțumesc mereu pentru tot, pentru copiii noștri frumoși. Să fim cu toții fericiți!”, a spus actrița.

Detalii despre Capcana iubirii – Esaret

Orhun, personajul principal al poveștii, vine în atenția fanilor datorită răzbunătorii pe care o simte față de Hira. Își dorește ca toți cei care i-au omorât sora să plătească și are o inimă plină de ură. Descendentul familiei Demirhanli, este un om de afaceri de succes care a fost crescut într-un mediu din care nu i-a lipsit nimic. Cu toate acestea, nu știe să iubească. Atunci când află că sora sa Nihan a murit în Eritrea odată cu dorința sa de a munci voluntar ca și doctor, totul se schimbă.

Citește și: Cine este Cenk Torun, protagonistul din Capcana iubirii – Esaret. Află totul despre îndrăgitul actor

O întâlnește pe Nihan, însă înainte de a se îndrăgosti de ea, dorește să se răzbune. În cele din urmă, cei doi se căsătoresc, o căsătorie realizată tot din ură față de cei care i-au făcut rău în trecut. Oare această etapă îl va ajuta pe pe Orhun, sau îi va face pe cei doi să se otrăvească pe zi ce trece? Serialul este printre cele mai apreciate din țara natală, Turcia.

În articolul

Cine este Melahat Abbasova din Capcana iubirii – Esaret. Află detalii despre îndrăgita vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x