Afra Saraçoğlu nu are un partener, dar întrebările legate de Mert Ramazan Demir rămân pe buzele fanilor. Cum a fost surprinsă vedeta într-un interviu recent

Publicat pe 04.09.2023 la 13:53 Actualizat pe 04.09.2023 la 15:09

Afra Saraçoğlu a fost surprinsă recent de către jurnaliști și a răspuns întrebărilor. Vedeta a recunoscut că nu se află într-o relație, însă întrebările legate de Mert Ramazan Demir au rămas.

Afra Saraçoğlu poartă o bluză albă cu mâneci lungi

Afra Saraçoğlu nu are un partener, dar întrebările legate de Mert Ramazan Demir rămân pe buzele fanilor

Happy Channel

Idila dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir a rămas în inimile fanilor. Protagoniștii din Golden Boy – Dragoste rebelă au avut un real succes, atât pe micile ecrane cât și în viața reală. S-a zvonit că ar forma un cuplu după ce au fost văzuți îmbrățișați, într-o ipostază romantică.

Afra Saraçoğlu nu are un partener, dar întrebările legate de Mert Ramazan Demir rămân pe buzele fanilor

Golden Boy – Dragoste rebelă rămâne unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia la momentul actual. A reușit să-l depășească pe Șerbet de afine și odată cu pauza pe care actorii au avut-o la începutul verii au apărut mai multe informații legate de relația dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. În presa din Turcia se spune că dragostea dintre cei doi s-a stins înainte de a începe, însă niciunul nu a oferit o informație clară în acest sens. Actrița are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se mai spune că cei doi actori tineri au fost sub presiunea serialului Golden Boy – Dragoste rebelă și nu au putut să-și ducă idila până la capăt. Afra Saraçoğlu a fost cea care le-a răspuns jurnaliștilor în legătură cu subiectul relației.

Citește și: Locul inedit în care Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă” alege să-și petreacă zilele libere. Cum se îmbracă vedeta în general

“Nu am răspuns nici până acum și nici n-o s-o fac de acum înainte. N-o să răspund după aceasta.”, a declarat protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă. Răspunsul vedetei i-a derutat încă o dată pe jurnaliști. Aceasta și-a făcut apariția în fața camerelor cu o ținută casual formată din blugi cu talie joasă, o bluză ce i-a lăsat la vedere abdomenul și părul prins în coadă. Ca și accesorii a purtat ochelari și cercei, dar și un lanț. Pregătirile continuă pentru cel de-al doilea sezon al serialului. Noi personaje vor întregi povestea.

Interesul pentru serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a crescut

După o vară plină de vacanțe și momente inedite petrecute alături de cei dragi, distribuția din Golden Boy – Dragoste rebelă a revenit pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon. Primele imagini au apărut pe Youtube și au reușit să strângă în 2 zile mai mult de 5 milioane de urmăritori.

Citește și: Schimbări majore pentru cel de-al doilea sezon al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Despre ce este vorba

Curiozitatea a început să crească odată cu distribuirile din mediul online. Toată lumea așteaptă acum să vadă ce se va întâmpla de fapt între Ferit și Seyran pe micile ecrane și care va fi deznodământul. Începetul verii a venit cu imagini de poveste între Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu. Cu toate acestea, niciunul nu a ținut să vorbească despre subiect.

Leyla Uslu Oter și Ekin Akçay sunt scenariștii celui de-al doilea sezon. Cât despre Buçe Buse Kahraman, aceasta a renunțat la proiect și totodată la personajul Pelin. Primul episod va fi difuzat în Turcia pe 15 septembrie.

“Mă odihnesc, sunt în vacanță. Vom începe curând, filmările încep pe 15 august. Cred că o să fie pe micile ecrane prin septembrie.”, a declarat vedeta acum ceva vreme. În vacanță, Afra Saraçoğlu a călătorit alături de mama sa.

În articolul

Afra Saraçoğlu nu are un partener, dar întrebările legate de Mert Ramazan Demir rămân pe buzele fanilor. Cum a fost surprinsă vedeta într-un interviu recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x