Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online. Cum arată actorul

Publicat pe 20.02.2024 la 18:00 Actualizat pe 20.02.2024 la 09:00

Akin Akinozu din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online. Cum arată actorul.

Akın Akınözü poartă o geacă verde închis

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online

Happy Channel

Numele lui apare astăzi în toate revistele de profil, iar fanii își doresc să-l vadă din ce în ce mai mult pe micile ecrane. În mediul online internauții se bucură de fotografiile pe care le postează și are milioane de urmăritori în lumea întreagă. Numele lui Akın Akınözü este astăzi cunoscut de mulți. Joacă rolul de protagonist în serialul “Jocurile iubirii” și se bucură de faimă internațională.

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online

Starul turc în vârstă de 32 de ani a reușit într-un timp relativ scurt să acapareze lumea serialelor. Cu personajul din “Jocurile iubirii” a depășit granițele țării sale, fiind nu doar un actor de succes, ci și un absolvent al University of California, departamentul de matematică aplicată. În 2019 a câștigat premiul pentru “Cel mai bun actor într-o serie dramatică” în cadrul Golden Lens Awards of the Magazine Journalists Association.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de Ebru Shain, colega sa de platou din Hercai, a câștigat premiul pentru “Cel mai bun cuplu într-o serie TV”. 2019 a fost anul premiilor pentru îndrăgitul actor, fiind o șansă de a-și face numele cunoscut.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media. Fotografiile sale sunt apreciate de mii de fani

Serialul „Jocurile iubirii” spune povestea dramatică a lui Asiye (Öykü Karayel). Viața sa este dată peste cap atunci când fiica ei e atacată de un vecin care o forțează să ia totul de la capăt. Ajutată de un necunoscut generos pe nume Mahir (Sarp Apak), Asiye își găsește refugiu în casa unei familii înstărite. Dar e șocată fiindcă în aceeași casă îl găsește Cemal (Akin Akinozu), fostul ei soț. Acesta a abandonat-o acum mulți ani. Eroina este prinsă acum într-o adevărată întrebare care îi macină existența: să ia viața de la capăt alături de Mahir sau să se împace cu Cemal? Povestea aduce în fața telespectatorilor dragoste, trădare, gelozie, Asiye e hotărâtă să-și înfrunte soarta și să găsească fericirea, atât pentru ea și familia ei.

Akin Akinozu a renunțat la prima sa pasiune pentru a juca în telenovele

Akin Akinozu este un bărbat adevărat fără doar și poate. Aparițiile sale din mediul online, dar și aprecierile din partea fanilor, arată acest lucru. A jucat în seriale precum “Jocurile iubirii” sau “Hercai” care i-au adus popularitate în Europa și America Latină, însă de-a lungul vieții sale a înfruntat multe obstacole pentru a reuși să obțină tot ceea ce și-a propus.

Citește și: Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale. Ce se observă în mediul online

De altfel, a renunțat la marea sa pasiune pentru a se dedica actoriei, însă acum spune că este “mai mult decât fericit”. Trebuie menționat faptul că actorii turci înfruntă deseori pericole fizice și emoționale.

“Sunt foarte recunoscător de dragostea pe care o primesc din partea oamenilor, în special din partea celor din America Latină. Îmi pare rău că momentan nu pot vorbi în spaniolă, însă fac cursuri pentru a învăța limba. Acum însă sunt foarte ocupat și nu avansez așa cum mi-aș dori.” A mărturisit actorul, potrivit es-us.vida-estilo.yahoo.com.

Akin Akinozu spune că odată cu meseria de actor, i-a îndeplinit visul bunicului său, acela de a ajuns în America. Cu toate acesta, a fost întotdeauna orientat către știință.

În articolul

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online. Cum arată actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x