Alina Boz a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu și s-a fotografiat așa. Cum arată actrița din “Ține-mă de mână”

Publicat pe 16.03.2022 la 11:27 Actualizat pe 16.03.2022 la 12:09

Alina Boz a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu și s-a fotografiat așa. Fanii au văzut-o rareori în această ipostază, însă actrița din “Ține-mă de mână” a reușit să impresioneze și de această dată. Cum arată.

Alina Boz poartă un costum închis la culoare și zâmbește

Alina Boz din serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alina Boz a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu și s-a fotografiat într-o ipostază în care rareori se lasă văzută de public. După ce și-a uimit fanii cu nouă tunsoare, actrița din “Ține-mă de mână” a continuat să posteze fotografii și filmulețe în mediul online.

Este una dintre cele mai discrete vedete din Turcia, iar acest lucru i-a ajutat întotdeauna imaginea de “fată cuminte”. Cu toate acestea, internauții au aflat că relația cu Mithat Can Özer continuă și nu se anunță nicio despărțire, conform zvonurilor.

Alina Boz a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu și s-a fotografiat așa

Alina Boz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia, asta după ce rolul principal din serialul “Ține-mă de mână” a reușit să-i aducă o notorietate greu de trecut cu vederea. De-a lungul timpului a reușit să joace alături de actori cunoscuți și să devină o prezență constantă în lumea cinematografiei. Cu toate că are doar 23 de ani, vedeta a știut întotdeauna să își mențină un stil aparte și să rămână în atenția publicului.

Astfel, cea mai nouă apariție din mediul online a vedetei a surprins internauții, asta pentru că Alina Boz nu obișnuiește niciodată să se lase fotografiată în acest fel. Îmbrăcată într-o rochie albă cu decolteu, așa a putut fi văzută Alina Boz în cea mai recentă postare de pe contul personal de Instagram. De asemenea, aceasta a mai atras atenția cu ajutorului look-ului pe care a ținut să-l abordeze recent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri, de la 22.00, doar la Happy Channel

Dacă până acum actrița din “Ține-mă de mână” era văzută purtând părul lung, iată că de data aceasta a luat o decizie greu de trecut cu vederea. Alina Boz s-a tuns scurt și imediat a postat o fotografie în mediul online. Cu toate acestea, a reușit cu ușurință să impresioneze și de această dată.

Citește și: Alina Boz, schimbare de look. Cum arată actrița din “Ține-mă de mână” cu părul scurt

“Minunată”, “Cea mai frumoasă din lume”, “Ești foarte frumoasă, Alina”, “O prințesă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Alina Boz și-a surprins fanii după anunțul despărțirii de Mithat Can Özer

După zvonurile despărțirii, Alina Boz și-a surprins fanii din mediul online. Se pare că adevărul a ieșit la iveală odată ce toată lumea a aflat că vedeta din “Ține-mă de mână” s-a mutat alături de iubitul Mithat Can Özer.

Cei doi formează un cuplu de ceva timp, însă diferența de vârstă dintre cei doi a fost întotdeauna pusă sub semnul întrebării. Iată că până la urmă iubirea dintre cei doi a triumfat și îndrăgostiții au apărut din nou împreună. Alina Boz și Mithat Can Özer s-au mutat împreună în districtul Zekeriyaköy, Istanbul, o zonă retrasă, departe de ochii curioșilor.

Citește și: Alina Boz și Mithat Can Özer, surpriză pentru fani după anunțul despărțirii. Cei doi s-au mutat împreună

Mithat Can Özer este un cunoscut cântăreț din Turcia, vedetă deloc de neglijat de fanii cunoscători. Mama acestuia este celebra interpretă Sezen Aksu, iar tatăl său este omul de afaceri, Sinan Özer. Sezen Aksu a avut onoarea de a include una dintre melodiile scrise de fiul său pe albumul “I Walk in Dream Gardens... ".

În articolul

Alina Boz a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu și s-a fotografiat așa. Cum arată actrița din “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x