Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o rochie neagră cu decolteu. Este prima dată când vedeta poartă o astfel de ținută

Publicat pe 03.11.2022 la 11:56 Actualizat pe 03.11.2022 la 13:14

Alina Boz, protagonista serialului "Furtună pe Bosfor", surprinde cu o rochie cu decolteu adânc. Este pentru prima oară când vedeta poartă o astfel de ținută provocatoare. Este recunoscută pentru aparițiile sale diafane.

Alina Boz poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul lung, desprins

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Alina Boz este recunoscută pentru aparițiile sale diafane, atât pe platourile de filmare cât și în mediul online sau în cadrul evenimentelor importante din industria filmului. De data aceasta însă, vedeta din “Furtună pe Bosfor” a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc și s-a lăsat fotografiată astfel. A postat fotografia în mediul online, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o rochie neagră cu decolteu

Dacă de obicei o vedem cu un stil simplu, dar la fel de elegant, de data aceasta Alina Boz a decis să-și surprindă fanii fără doar și poate. A îmbrăcat o rochie neagră, lungă, cu decolteu adânc și a postat mai multe imagini pe contul personal de Instagram. Are peste 4 milioane de fani și peste 300 de fotografii și filmulețe postate și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este într-o relație de lungă durată cu Mithat Can Özer, însă dragostea lor a rămas întotdeauna într-un con de umbră. În cel mai recent interviu, vedeta din “Furtună pe Bosfor” a vorbit despre secretul fericirii sale și cum reușește să-și mențină vie pasiunea. Aceasta a mărturisit că în cel mai nou proiect al său are ca partener un personaj care îi seamănă iubitului său din viața reală.

“Primesc întotdeauna suportul celor dragi și al familiei. Preferăm să rămânem asunși. Ne susținem unul pe celălalt. Personalitățile noastre se potrivesc. Cred că răbdarea este secretul oricărei relații. Ne înțelegem bine.”, a spus Alina Boz despre relația sa. Cât despre proiectele profesionale, vedeta spune că joacă doar rolurile în care crede, însă pentru micile ecrane este mult mai greu să îți formezi o părere de lungă durată.

Citește și: Gökhan Alkan surprinde fanele din mediul online cu o privire cuceritoare. Ce fotografie a postat actorul din „Inimă rănită”

“Lucrez pentru proiectele în care cred. E mai greu la TV pentru că nu știm tot scenariul de la început. Filmele digitale vin foarte tare din spate acum.”, a spus vedeta. Spune că atunci când are un vis, preferă să și-l noteze pentru a-l citi mai târziu.

Alina Boz și Mithat Can Özer locuiesc împreună

Deși o bună perioadă de timp s-a zvonit că Alina Boz s-ar fi despărțit de partenerul său, cei doi au apărut întotdeauna mai fericiți ca niciodată și au demonstrat că aparițiile din mediul online nu sunt necesare pentru ca o relație să funcționeze. Mai mult, cei doi locuiesc împreună într-un complex exclusivist din Turcia, departe de ochii presei.

Mihat Can Ozer este fiul unei cântărețe renumite de origine turcă și este într-o relație cufaimoasa Alina Boz de mai bine de 3 ani. Deși diferența de vârstă dintre cei doi a părut mereu o problemă pentru cei din jur, îndrăgostiții nu au dat curs acestor superstiții. Născut pe 8 noiembrie 1981, este un cântăreț de origine turcă.

Citește și: Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat o salopetă neagră cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată astfel. Vedeta și-a schimbat culoarea părului

Alina Boz s-a născut pe 14 iunie 1998 în Rusia, însă este cunoscută ca actriță de origine turcă. A jucat în serialul “Furtună pe Bosfor” între 2014 și 2017 și în “Ține-mă de mână” între 2018 și 2019. Alături de Alp Navruz a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe platourile de filmare.

În articolul

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu o rochie neagră cu decolteu. Este prima dată când vedeta poartă o astfel de ținută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x