Alina Boz surprinde cu o fotografie realizată alături de colegii de platou. Ipostaza a fost inspirată din celebrul serial “Friends”

Publicat pe 01.07.2022 la 13:26 Actualizat pe 01.07.2022 la 14:27

Alina Boz surprinde cu o fotografie realizată alături de colegii de platou. Ipostaza în care au fost văzuți actorii a fost inspirată din celebrul serial "Friends".

Alina Boz poartă o cămașă și părul lung

Alina Boz din serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alina Boz se află la momentul actual printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Pe plan profesional continuă să-și surprindă fanii cu rolurile sale din producții de succes. Pentru scurt metrajul “Babamın Öldüğü Gün”, vedeta a primit unul dintre premiile mult așteptate, iar veștile bună continuă pentru îndrăgita vedetă.

Alina Boz surprinde cu o fotografie realizată alături de colegii de platou

Atât Alina Boz, cât și Nur Fettahoğlu fac parte dintre actrițele noii generații. Vedele au primit un premiu important pentru participarea lor în cadrul scurt metrajului “Babamın Öldüğü Gün”. Ulterior, vedeta a postat o imagine emoționantă realizată împreună cu colegii de platou. Ipostaza a fost inspirată din celebrul serial “Friends” și a fost postată imediat pe pagina de socializare a vedetei.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

În cadrul Ayancık Film Festival organizat în Turcia între 23 – 26 iunie 2022, Alina Boz a primit alături de colega sa premiul special al juriului pentru participarea extraordinară. Producția are doar 17 minute și spune povestea personajelor “Sema” și “Hale”. Cele două și-au pierdut tatăl, însă doar Hale a fost cea care i-a fost alături până în ultima clipă. Un eveniment neașteptat le schimbă planurile celor două.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alina Boz a reușit să atragă privirile tuturor cu rolul din seria “Paramparça”. Ulterior, notorietatea ei a crescut, iar fanii din mediul online au reușit să fie din ce în ce mai prezenți pe conturile sale de socializare. Participarea sa alături de Burak Deniz în serialul “Maraşlı TV” a reușit să-i surprindă pe fani. Este tânără, frumoasă, talentată și rămâne la fel de simplă ca atunci când se afla la începuturile sale actoricești, așa poate fi descrisă la momentu actual Alina Boz.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie scurtă cu un umăr gol și s-a lăsat fotografiată așa. Ce au observat fanii

Pe data de 14 iunie, vedeta a participat în cadrul lansării Disney Plus în Turcia. Aceasta a fost admirată pentru simplitate și bun gust, iar fanii nu au ezitat să o complimenteze în mediul online.

Alina Boz din “Ține-mă de mână” suferă de anxietate

Deși se află în această industrie de mai bine de 10 ani, Alina Boz recunoaște că suferă de anxietate atunci când este nevoită să pășească pe covorul roșu în cadrul unor evenimente de seamă. Vedeta și-a dezvăluit secretul, însă continuă să fie la fel de activă pe rețelele sociale, acolo unde cei mai mulți dintre fani o urmăresc.

“Timpul pentru mine trece altfel în cadrul galelor. Nu se va rezolva niciodată această problemă. Este așa de când am paricipat la prima gală. Este mult prea aglomerat pentru mine și mă panichez. Oricât de mult am încercat, nu pot rezolva această problemă.”, a spus Alina Boz, conform Seriesturkish.com. Vedeta spune că atunci când se găsește într-o încăpere mult prea aglomerată are atacuri de panică. Deși au existat multe momente în care a crezut că totul se va schimba, acum aceasta este conștientă că nimic nu poate fi rezolvat în legătură cu această problemă.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută colorată și s-a lăsat fotografiată cu abdomenul la vedere. Vedeta uimește cu aparițiile sale

Alina Boz susține că atunci când este nevoită să ofere interviuri, este posibil ca totul să se vadă pe cameră, asta pentru că buzele actriței tremură. La mai bine de 10 ani de când și-a început cariera profesională, protagonista din “Ține-mă de mână” vrea să se dedice fotografiei.

În articolul

Alina Boz surprinde cu o fotografie realizată alături de colegii de platou. Ipostaza a fost inspirată din celebrul serial “Friends”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x