Angelique Boyer și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Sebastián Rulli. Ce mesaj a lăsat vedeta în mediul online

Publicat pe 06.07.2022 la 16:15 Actualizat pe 06.07.2022 la 16:43

Angelique Boyer și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Sebastián Rulli și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online. Ce a scris vedeta.

Angelique Boyer poartă o rochie de gală și stă cu mâinile în șold

Angelique Boyer pe covorul roșu

Profimedia Images

Angelique Boyer și Sebastián Rulli își continuă povestea de iubire și impresionează de fiecare dată când apar împreună în mediul online. Vedeta din “Rebelde” și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a lăsat un mesaj emoționant pe contul său personal de socializare, acolo unde i-au răspuns atât fanii, cât și iubitul său. Evoluția actriței de-a lungul timpului este admirată de toată lumea, asta pentru că transformările sale au fost de-a dreptul spectaculoase.

Angelique Boyer și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Sebastián Rulli

De când Angelique Boyer și Sebastián Rulli au anunțat că formează un cuplu acum mai bine de 7 ani, au devenit în timp una dintre cele mai frumoase perechi din showbiz. Pe rețelele de socializare, cei doi își încântă fanii atât cu momente personale, dar și profesionale, realizate pe platourile de filmare. Recent, artista din “Rebelde” a împlinit 34 de ani și a simțit nevoia să lase mărturie un mesaj de-a dreptul emoționant.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

Fanii nu au putut să rămână indiferenți, iar colegii actori i-au transmis vedetei cele mai frumoase mesaje. Pe pagina sa personală de Instagram, acolo unde are peste 14 milioane de internauți interesați de viața sa, Angelique Boyer a simțit nevoia să publice o fotografie simplă, dar de efect, cu ocazia zilei sale de naștere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ultima zi la 33 de ani. Ce an frumos, sunt multe lucruri de care m-am bucurat, am învățat să apreciez lucrurile mărunte, dar atât de valoroase. M-am maturizat în multe privințe și de-a lungul timpului am reușit să-mi dau seama cum să o fac fericită pe fetița dinăuntrul meu. Nu m-am mai judecat, nu am mai pus presiune pe mine, sunt mai capabilă, mai pozitivă. Nu vreau să mă opresc, nu vreau să depind de nimeni și nu vreau ca nimeni să fie o povară în calea procesului meu de transformare.”, a scris Angelique Boyer.

Citește și: Povestea telenovelei „Rebelde”. Totul despre una dintre cele mai îndrăgite producții adolescentine

Printre cei care i-au lăsat primele mesaje s-au numărat și fostele sale colege din telenovela “Rebelde”, Anahi și Estefania Villarreal, cele care în cadrul episoadelor au fost cele mai bune prietene. Nu a lipsit nici comentariul partenerului său de viață, Sebastián Rulli.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli formează unul dintre cele mai iubite cupluri

Angelique Boyer a primit nenumărate mesaje din partea colegilor de platou, însă cel care a emoționat-o profund a fost cel din partea lui Sebastián Rulli. Acesta a primit într-un timp foarte scurt mai mult de 180 de milioane de aprecieri. Fotografia postată de actor i-a avut ca protagoniști chiar pe ei.

Citește și: Cum arată Alfonso Herrera la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Traseul actorului de la începuturi până în prezent

“Draga mea, Angelique Boyer, azi îți serbezi viața. Existența ta mă face atât de fericit și îți doresc tot ce-i mai bun în lume. Vreau ca de acum înainte viața să te surprindă mereu, vreau ca visele tale să se transforme în continuare în realitate. Vreau să fii mereu sănătoasă și să-mi permiți să merg cu tine de mână fără să-mi dai drumul. La mulți ani, te iubesc!”, a scris Sebastián Rulli în mediul online, chiar pe contul personal de Instagram cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, Angelique Boyer.

În articolul

Angelique Boyer și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Sebastián Rulli. Ce mesaj a lăsat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x