Berat Rüzgar Özkan din serialul "Moștenirea" are doar 9 ani, dar talentul său e nemărginit. Detalii mai puțin cunoscute despre el

Publicat pe 15.07.2023 la 16:00 Actualizat pe 15.07.2023 la 13:52

Berat Rüzgar Özkan, actorul care îl interpretează pe "Yusuf" în serialul “Moștenirea”, este cel mai mic membru din serial. Băiatul reușește să îmbine actoria cu școala, astfel că este un model pentru copiii din lumea întreagă.

Berat Rüzgar Özkan are părul creț și o bluză albastră

Berat Rüzgar Özkan din serialul "Moștenirea"

Cine nu îl cunoaște pe Berat Rüzgar Özkan, băiețelul de doar șapte ani care îl interpretează pe Yusuf în serialul “Moștenirea”? Actorul a reușit să câștige publicul telespectator cu ajutorul talentului, dar și a părului cârlionțat care îi ajută parcursul pe scenele din lumea întreagă.

Berat Rüzgar Özkan este actor principal în serialul ce va fi redifuzat de Happy Channel de luni până vineri de la 18.00. Băiețelul s-a născut în 2014 în Istanbul și a devenit destul de repede cunoscut în lumea întreagă datorită rolului pe care îl interpretează cu măiestrie.

Chiar dacă are o vârstă destul de fragedă, Berat a apărut în mai multe reclame care l-au făcut să devină cunoscut, astfel că producătorii serialului “Moștenirea” au văzut un potențial uriaș în persoana lui.

Berat Rüzgar Özkan, „Yusuf” din serialul “Moștenirea”

Berat Rüzgar Özkan este “Yusuf” din serialul “Moștenirea”, nepotul lui “Yaman”, un afacerist extrem de dur care se îndrăgostește nebunește de mătușa băiețelului, “Seher”, interpretată de Sıla Türkoğlu. „Seher” are grijă de micuț la rugămintea surorii sale care se află pe patul de moarte și astfel ajunge într-o familie extrem de înstărită care nu agreează deloc apropierea acesteia de “Yaman”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul a fost lansat în Turcia în 2020 și chiar dacă actorii nu era foarte cunoscuți înainte de această producție, iată că acum se pot mândri cu succes pe plan internațional. “Moștenirea” a reușit să ajungă la inimile tuturor datorită poveștii frumoase de iubire care îi are ca protagoniști pe Sıla Türkoğlu și Halil Ibrahim Ceyhan.

Citește și: Gökberk Demirci, întâlnire de gradul zero dupa despărțirea de Ozge Yagiz. Alături de cine a fost surprins actorul

Berat Rüzgar Özkan este un împătimit al conturilor de socializare și chiar deține o pagină personală de Instagram, acolo unde fanii îi pot trimite mesaje și aprecieri. Băiețelul are 62 de mii de urmăritori care vor să știe în fiecare moment ce se întâmplă în viața acestuia atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Cine este Berat Rüzgar Özkan

Cu părul lui creț și ochii negri pătrunzători, micuțul Berat a reușit să ajungă foarte ușor în centrul atenției. Chiar dacă se poate mândri cu faptul că este actor, băiatul nu își deglijează școala, acolo unde cu siguranță excelează.

Printre postările lui Berat Rüzgar Özkan se numără foarte multe momente amuzante din vacanțe, acolo unde actorul se simte cel mai bine. Chiar dacă este un model pentru copiii din întreaga lume, băiețelul nu uită că totuși are șapte ani și trebuie să aibă parte și de momente în care se joacă.

Berat Rüzgar Özkan este și un iubitor de animale, printre postările sale fiind foarte multe fotografii cu căței, ființele pe care micuțul le preferă. Un alt hobby de care băiatul este pasionat sunt plimbările în natură.

Citește și: Angélica Rivera va avea propriul film autobiografic. Cine o va interpreta pe “Gaviota”

Alături de familie și prieteni, Berat Rüzgar Özkan nu uită să zâmbească și își molipsește fanii cu aparițiile sale inedite pe conturile de socializare. Într-una din postări, micuțul le arată fanilor săi dintele de lapte care i-a căzut și reușește să-i înduioșeze pe toți.

Berat Rüzgar Özkan poate fi urmărit atât în fotografii cât și în filmulețe extrem de amuzante și pline de farmec, așa cum doar un copil poate apărea în fața celorlalți.

În articolul

Berat Rüzgar Özkan din serialul "Moștenirea" are doar 9 ani, dar talentul său e nemărginit. Detalii mai puțin cunoscute despre el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x