Bergüzar Korel își exprimă sentimentele față de soțul Halit Ergenç. “Îmi place orice la el”

Publicat pe 28.08.2024 la 13:51 Actualizat pe 28.08.2024 la 14:29

Într-un interviu recent, Bergüzar Korel vorbește despre soțul celebru și sentimentele pe care le are pentru acesta. Sunt căsătoriți din 2009, dar relația lor a rămas neschimbată.

actriță zâmbește

Bergüzar Korel își exprimă sentimentele față de soțul Halit Ergenç

Happy Channel

Bergüzar Korel a fost văzută alături de soțul Halit Ergenç în Etiler, Turcia, recent. Cei doi au locuit pentru o vreme în Anglia, însă au decis să revină în țara natală. Proiectele profesionale i-au făcut să-și regândească situația și să se replieze în funcție de nevoile prezente. Actrița a răspuns câtorva întrebări ale jurnaliștilor.

Bergüzar Korel își exprimă sentimentele față de soțul Halit Ergenç

Îndrăgostiții au fost surprinși cu o nouă schimbare de look. Motivul este unul simplu, se reîntorc pe platourile de filmare pentru a onora noi proiecte profesionale. Pentru prima oară, protagonistul din 1001 de nopți a specificat motivul pentru care și-a lăsat să crească barbă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mă întreabă deseori despre barba mea, am lăsat-o să crească pentru un rol nou.”, a spus actorul din Turcia, arată hurriyet.com.tr. Atunci când Bergüzar Korel a fost întrebată despre noua imagine a soțului său a răspuns într-un mod amuzant, însă a lăsat și adevărul la iveală.

“Îmi place orice aspect al său, dar desigur că o vom tăia, dar deocamdată este aici.”, a specificat vedeta. Ca în orice început de proiect profesional, vedeta și-a schimbat imaginea. Dacă până acum am văzut-o blondă cu părul scurt, iată că de această dată avem o altă Bergüzar Korel cu părul lung și brunetă.

Citește și: Apariție rară a lui Halit Ergenç din ”1001 de nopți” și ”Suleyman”. Ce a dezvăluit despre soția sa, Bergüzar Korel

Participată în cadrul unui nou proiect profesional cu numele My mother Ankara. A publicat o imagine cu părul său și a scris, “Opps, am făcut-o din nou”. Pe micile ecrane, vedeta va spune povestea lui Zuhal Angigun.

“Mama mea a fost Ankara. Nu avea mare sau un țărm, dar a fost rezistentă, s-a zbătut. Zuhal, care se străduiește să supraviețuiască cu trei copii în Ankara anului 1990, va atinge inimile fanilor.”, a transmis aceasta.

Bergüzar Korel s-a născut pe 27 august 1982 în Turcia. Printre cele mai faimoase producții în care a jucat se numără 1001 de nopți în 2006.

Detalii despre proiectul în care Bergüzar Korel urmează să joace rolul de protagonistă

A fost Başak Angigün cel care a scris scenariul pentru Annem Ankara, acolo unde o poveste de viață reală va fi expusă pe micile ecrane. Regizorul este Faruk Teber, unul dintre cei mai faimoși din Turcia. Mehmet Günsür joacă rolul principal.

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın și Celile Toyon.

Citește și: Bergüzar Korel din 1001 de nopți a declarat că rolul lui Șehrazat a traumatizat-o. Cum vede actrița proiectul din 2006

Bergüzar Korel este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Se pare că deși a decis să revină în țara natală, Bergüzar Korel a decis alături de Halit Ergenç că vor lăsa în construcție casa din Londra. Cei doi și-au transferat copiii la școli în Istanbul. Recent, actorul a devenit figura centrală a unei companii care vinde mașini. Urmează să apară și într-un serial, însă momentan scenariul nu este finalizat.

În articolul

Bergüzar Korel își exprimă sentimentele față de soțul Halit Ergenç. “Îmi place orice la el”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum citim etichetele cu indicaţii de spălat şi călcat de pe haine. Cele 5 simboluri de care trebuie să ţinem cont
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x