Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au întors în Turcia pentru noi proiecte profesionale. Ce urmează pentru actori

Publicat pe 02.09.2024 la 11:40 Actualizat pe 02.09.2024 la 12:16

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au revenit în țara natală cu un scop precis, acela de a-și continua proiectele profesionale. Află ce urmează pentru cei doi actori în acest sens.

actori pe platourile de filmare

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au întors în Turcia pentru noi proiecte profesionale

Happy Channel

Fanii faimoasei Bergüzar Korel știu deja că vedeta joacă într-o nouă producție numită Annem Ankara. Aceasta interpretează rolul Zuhal și povestea va fi adusă în curând pe micile ecrane. Pentru acest plan și altele în domeniul profesional, aceasta s-a reîntors în Turcia alături de soțul Halit Ergenç.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au reîntors în Turcia pentru noi proiecte profesionale

Serialul Annem Ankara cu Mehmet Günsür în rol principal, spune o poveste din anii ’90 și este extrem de așteptat de către fani. De asemenea, mulți vor să o vadă pe actriță cu noua coafură. Aceasta continuă să fie activă în mediul online cu peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 1 mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt cadre scurt din cel mai recent proiect.

Urmărește Suleyman Magnificul, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă soția celebră își dorește să fie activă pe rețelele sociale, iată că altfel se prezintă situația în cazul soțului. Acesta nu are conturi de socializare și rareori apare în pozele îndrăgitei Bergüzar Korel.

Ca și ea, Halit Ergenç a menționat a menționat că își dorește să revină pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. Are câteva oferte în prezent.

“Există ceva nou, o să muncesc. Și Bergüzar o să lucreze. Proiectul ei o să înceapă mai repede.”, a transmis actorul din 1001 de nopți și Suleyman Magnificul, arată seriesturkish.com. A subliniat faptul că proiectul în care va urma să joace se numește Lefter. Este motivul pentru care și-a schimbat încă o dată imaginea. În prezent are părul mai lung și barba și-a lăsat-o să crească.

Citește și: Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç surprind cu fotografii alb-negru în cadrul promovării noului serial unde joacă rolurile de protagoniști. Ce subiecte de interes abordează actorii

Cei doi s-au mutat din Londra, acolo unde Bergüzar Korel spunea că trăiau o viață mult mai liniștită. A comparat-o cu viața din Istanbul pe care o descrie ca fiind “colorată”. A oferit și alte detalii despre serialul în care urmează să joace rolul de protagonistă.

“Acțiunea are loc în 1990. E o poveste de familie, dar este povestea unei femei care încearcă să stea pe picioarele ei și să aibă grijă de copilul său. E o poveste reală, povestea scenaristului nostru. De aceea, povara pe care o vom duce toți este mult mai mare.”, a povestit actrița.

Bergüzar Korel își laudă soțul în cel mai recent interviu

Cei doi s-au căsătorit în 2009. Deși mulți consideră că s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei 1001 de nopți, adevărul este unul singur. Atunci când părinții actriței au început să o implice în proiecte profesionale, nu a mai durat multă vreme până să îl întâlnească pe Halit Ergenç. Deși acesta era căsătorit la momentul în care a jucat în celebra producție, a divorțat și a decis să aleagă un alt drum în viață.

Citește și: Au apărut primele imagini din noua producție cu Halit Ergenç în rol principal. Este vorba despre "Lefter : A Story of Ordinaryus " - Lefter “Bir Ordinaryus Hikayesi”

Acu se pregătesc împreună pentru noi proiecte profesionale și sunt pregătiți să-și încânte fanii după o lungă periodă în care și-au dedicat viețile creșterii copiilor.

Bergüzar Korel a subliniat că își iubește soțul indiferent de imaginea pe care o arată pe micile ecrane, însă și-ar dori să nu poarte barbă.

În articolul

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au întors în Turcia pentru noi proiecte profesionale. Ce urmează pentru actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x