Birand Tunca din “Vis de iubire” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. Cum arată

Publicat pe 23.09.2022 la 10:00 Actualizat pe 23.09.2022 la 09:18

Birand Tunca a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. Actorul din “Vis de iubire” este recunoscut pentru dragostea ce i-o poartă. Cum arată cea care i-a dat viață.

Birand Tunca poartă un hanorac negru și șapcă

Birand Tunca din “Vis de iubire”

Instagram/Birand Tunca

Birand Tunca se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cunoscut pentru rolurile sale în seriale precum “Diriliş Ertuğrul” ( 2014), “Aşk Latfan Anlamaz” (2016) și „Erkenci Kuş” ( 2018), a reușit de-a lungul timpului să își mențină arta la înălțime. Cu toate că succesul pe plan profesional a venit întotdeauna pe bandă rulantă pentru celebrul actor, viața personală este lipsită de o parteneră la momentul actual.

Motivul este unul bine întemeiat, asta pentru că Birand Tunca a reprezentat un sprijin real pentru mama sa care acum ceva timp a fost diagnosticată cu cancer.

Birand Tunca din “Vis de iubire” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa

Birand Tunca și-a surprins recent fanii cu o fotografie emoționantă alături de mama sa postată pe pagina personală de Instagram. Imaginea a fost însoțită și de un mesaj puternic, lăsat în mediul online chiar de către celebrul actor.

“Orice moment în care o văd că zâmbește este un miracol pentru mine.”, a scris Birand Tunca. Postarea nu a rămas fără răspuns, asta pentru că sute de fani i-au lăsat acestuia comentarii pozitive și fericire în semn de încurajare. De asemenea, peste 70 de mii de aprecieri au fost acordate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a pozat mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a afișat în mediul online

“Să trăiți împreună cu sănătate și fericire mulți ani de acum înainte”, „Știu foarte bine ce vrei să spui”, au fost două dintre comentariile lăsate de internauți. Birand Tunca are peste 1 milion de fani pe pagina personală, acolo unde a postat de-a lungul timpului nenumărate momente personale, construite departe de platourile de filmare.

Urmărește “Vis de iubire”, de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Birand Tunca interpretează rolul lui “Emre” în serialul de succes “Vis de iubire”. Acolo este fratele mai mare al lui “Can”, interpretat de faimosul Can Yaman. Deși personajul său este unul negativ, actorul a declarat că anumite asemănări l-au unit încă de la început.

Cine este Birand Tunca din serialul turcesc “Vis de iubire”

Activitatea actoricească a lui Birand Tunca a început încă din anul 2008, însă a cunoscut faima odată cu rolul din “Dirilis Ertugrul”. Conform Seriesturkish.com, actorul spune că ceea ce l-a unit încă din primele clipe cu personajul său a fost perseverența cu care amândoi urmăresc rezolvarea anumitor probleme. Dacă “Emre” apelează la înșelătorii pentru acest lucru, Birand Tunca nu ar lua niciodată astfel de decizii.

Contrar personalității lui “Emre”, Birand Tunca reușește de fiecare dată să se facă tot mai plăcut pe paginile de socializare. Se conectează de fiecare dată la un alt nivel cu fanii săi și reușește să le aducă acestora momente inedite din viața sa personală.

Citește și: Serialul “Dragostea plutește în aer” a fost transformat în subiect de examen la o facultate de jurnalism din Brazilia

Pe lângă actorie, Birand Tunca își umple viața cu sporturi precum înot, tenis și fitness. De asemenea, în timpul liber vedeta preferă să petreacă timpul în natură, departe de gălăgia orașului. Alături de mama sa, Birand Tunca trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima, asta pentru că femeia a rezistat mai bine de 15 ani de când doctorii au diagnosticat-o cu cancer. Vizitele în cadrul spitalului și momentele tragice l-au făcut pe Birand Tunca să-și regândească altfel viața.

În articolul

Birand Tunca din “Vis de iubire” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x