Serialul “Dragostea plutește în aer” a fost transformat în subiect de examen la o facultate de jurnalism din Brazilia

Publicat pe 29.04.2022 la 11:09 Actualizat pe 29.04.2022 la 12:22

Serialul turcesc “Dragostea plutește în aer” a fost transformat în subiect de examen la o facultate de jurnalism din Brazilia. Producția continuă să aibă succes pretutindeni. Despre ce este vorba.

Hande Erçel își ține mâna drepată aproape de fața lui Kerem Bürsin

Hande Erçel, și Kerem Bürsin, protagoniștii serialului "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Datorită succesului pe care l-a înregistrat pretutindeni, serialul “Dragostea plutește în aer” a reușit să ajungă subiect de examen la o facultate de jurnalism din Brazilia. Producția continuă să fie difuzată în tot mai multe țărin din lume.

Povestea de dragoste dintre Eda și Serkan Bolat i-a surprins chiar și pe cei mai sceptici dintre telespectatori, iar acum fanii din Brazilia au transformat serialul în subiect de disertație.

Serialul “Dragostea plutește în aer” a fost transformat în subiect de examen la o facultate de jurnalism din Brazilia

Despre serialul “Dragostea plutește în aer” surprizele continuă pe zi ce trece, iar protagoniștii se bucură de succes în fiecare zi. Cea mai recentă știre vine din Brazilia, acolo unde studenții de la facultatea de jurnalism au transformat povestea de dragoste dintre Eda și Serkan Bolat în subiect pentru examen. Producția reușește să aibă succes în tot mai multe țări din America Latină, locul în care fanii continuă să-i aprecieze pe actorii implicați în distribuție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Seriesturkish.com, producția a reușit să ajungă subiect de disertație pentru studenții din Brazilia. Astfel, o studentă a explicat fenomenul pe care “Dragostea plutește în aer” a reușit să-l creeze în țara sa și ce impact a avut asupra fanilor. A început ca o poveste frumoasă de vară cu un subiect ușor de digerat, însă a continuat cu suspans.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

„Dragostea plutește în aer” este difuzat în peste 80 de țări și a reușit de fiecare dată să spargă record după record. Ecuador este ultima locație în care producția a fost transmisă. A reușit astfel să ajungă în top 10 cele mai urmărite seriale din America Latină. În Mexic și Argentina serialul se află pe locul trei.

Citește și: Giovanna Antonelli și-a surprins comunitatea cu apariția sa pe rețelele de socializare. Jade, din Clona s-a filmat în timp ce făcea baie și e acoperită cu spumă

Povestea de iubire dintre Eda și Serkan a fascinat încă de la început. Cu o introducere atipică, atunci când o tânără studentă îl sabotează pe unul dintre cei mai importanți afaceriști din Turcia, serialul a continuat cu o istorie spumoasă.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” s-a întâlnit cu Antonio Banderas

Deși recunoscut în lumea întreagă, protagonistul din “Dragostea plutește în aer” a lăsat să se vadă timiditatea cu care a întâmpinat întâlnirea cu celebrul Antonio Banderas. Cei doi au avut ocazia de a se cunoaște în cadrul The Málaga Film Festival. Ulterior, interpretul lui Zorro l-a invitat pe Kerem Bürsin în Malaga, acolo unde au petrecut împreună sărbătorile de Paște.

Kerem Bürsin a fost invitat în casa lui Antonio Banderas, iar pozele cu cei doi au ajuns virale în mediul online. Cei doi și-au asigurat fanii că vor lucra împreună pe viitor, însă la momentul actual nu se cunoaște niciun proiect în care ar putea fi integrați.

Datorită popularității sale construite în jurul serialului turcesc “Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin a reușit de-a lungul timpului să își construiască o întreagă armată de fani, astfel că pe contul personal de Instagram este apreciat de peste 10 milioane de internauți din lumea întreagă. Deși la momentul actual nu mai formează un cuplu cu frumoasa Hande Erçel, acesta le-a oferit în continuare celor care îl îndrăgesc momente unice în mediul online.

Și-a anunțat viitoare producții, nu a renunțat la momentele din sala de forță și a călătorit de două ori în Spania pentru a-și vedea idolul din copilărie și adolescență. Cât despre protagonista din “Dragostea plutește în aer”, aceasta a dat uitării toate momentele trăite alături de Kerem Bürsin și a șters fotografiile din mediul online în care apărea alături de acesta. La fel ca și fostul său partener însă, și-a continuat planurile profesionale.

Citește și: Fahriye Evcen părăsește distribuția Alparslan Great Seljuk? Zvonul că celebra actriță nu va mai apărea în serial a împărțit publicul în două

Actrița a călătorit în Italia alături de sora sa și când toată lumea credea că cele două au plecat într-o vacanță binemeritată, iată că scopul a fost cu totul altul. Hande Erçel continuă să colaboreze pentru realizarea campaniilor publicitare pe rețelele sociale. Cu peste 27 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual.

Hande Erçel și Kerem Bürsin și-au unit destinele pe platourile de filmare ale serialului “Dragostea plutește în aer” și atunci când toată lumea credea că cei doi vor ajunge la altar împreună, iată că și-au anunțat despărțirea.

În articolul

Serialul “Dragostea plutește în aer” a fost transformat în subiect de examen la o facultate de jurnalism din Brazilia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x