Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a început să-și piardă marele avantaj. Despre ce este vorba

Publicat pe 27.12.2023 la 12:50 Actualizat pe 27.12.2023 la 13:21

Serialul Golden Boy - Dragoste rebelă a fost încă de la început un proiect care a reușit să-i surprindă pe fani. În prezent, își pierde marele avantaj pe care l-a căpătat în tot acest timp. Ce spun publicațiile din Turcia.

actori din serialul turcesc

Golden Boy - Dragoste rebelă a început să-și piardă marele avantaj în fața publicului

Happy Channel

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă ( The Yalı Çapkını) a avut un debut neașteptat în sezonul ce tocmai a trecut. A reușit să-i surprindă pe fanii din lumea întreagă și renumele actorilor s-a răspândit în tot mai multă măsură pe rețelele sociale. Nu este de mirare faptul că Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir sunt în prezent cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a început să-și piardă marele avantaj

Producția are un raport excelent între ceea ce se întâmplă în fața micilor ecrane și pe rețelele sociale. Personajele principale interpretate de Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au reușit să ajungă încă din primele clipe aproape de telespectatori. Dacă actrița are peste 8 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, colegul său de platou a ajuns la un număr de peste 4 milioane. Nu este deloc surprinzător având în vedere ascensiunea rapidă a seriei în lume.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost totuși o surpriză ca cel de-al doilea sezon să aibă o pierdere uriașă. Fanii au lăsat nenumărate comentarii în mediul online spunând că scenariul celei de-a doua părți nu are nicio legătură cu ceea ce au putut vedea în primul sezon. Astfel, povestea nu a avut la fel de multă credibilitate. Problemele întâmpinate în cadrul scenariului au avut un impact major și asupra cifrelor. Includerea actriței Binnur Kaya în cadrul distribuției nu a avut deloc efectul scontat.

Citește și: Dialectul lui Diren Polatoğulları reușește să impresioneze fanii serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Cum a reușit actorul o astfel de transformare

Cu toate că scenariștii au încercat să-și ia toate măsurile de precauție, nimic nu a mai fost ca în primul sezon. Astfel, serialul Șerbet de afine ( Kızılcık Şerbeti) a câștigat tot mai mult teren și Golden Boy – Dragoste rebelă nu mai poate concura în acest sens. Nu va fi o luptă ușoară pentru recâștigarea primului loc în top, arată seriesturkish.com.

Până acum, Golden Boy – Dragoste rebelă ocupă locul doi în spatele rivalului Șerbet de afine. În săptămânile ce urmează, cele două producții se vor lupta pentru locul întâi la aceeași categorie. Există totuși sceptici care susțin că bătălia este deja pierdută pentru Golden Boy.

Afra Saraçoğlu și discursul pe care l-a oferit în Golden Boy – Dragoste rebelă

Joacă rolul Seyran în producția turcească și în ultimul episod apărut în Turcia a reușit să-i surprindă pe fani. A oferit un discurs îndreptat către toate tinerele care visează la povești și prinți.

Citește și: Ultimele declarații ale faimoasei Afra Saraçoğlu despre Mert Ramazan Demir au reușit să-i surprindă pe fani. Ce se întâmplă între cei doi la momentul actual

“Nu ar trebui să creadă în povești. Viața nu este așa. Prețul pe care îl plătesc pentru dragoste nu ar trebui să fie libertatea lor. Indiferent peste ce greutăți vor trece, nu ar trebui să renunțe la caracterul, mândria și onoarea lor. Atunci când își aleg un partener, să vadă ce fel de persoană este, nu cum arată sau cât de bogat este. Să vadă dacă se înțeleg și pot fi fericiți. Să vadă dacă pot lupta împotriva violenței. Vocea pe care nu o poți ridica în calitate de femeie este moștenită de copii. Astăzi, vocea nu-ți va fi auzită, dar mâine va fi moștenită de copii. Pentru că ura, ca și dragostea este transmisibilă din generație în generație și crește.”, a menționat personajul Seyran în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă.

În articolul

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a început să-și piardă marele avantaj. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x