Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o ținută all white și a reușit să iasă în evidență cu formele sale de invidiat

Publicat pe 12.01.2023 la 11:02 Actualizat pe 12.01.2023 la 13:52

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o ținută all white și a reușit să iasă în evidență cu formele sale de invidiat.

Cansu Dere poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul prins în coc

Cansu Dere din “Puterea destinului” în cadrul Fotogramas de Plata' , 4 aprilie 2022

Getty Images

Cansu Dere joacă rolul de protagonistă din „Puterea destinului”, iar recent a primit un premiu pentru participarea sa extraordinară în cel mai recent proiect alături de actrița Melis Sezen. Spania a fost țara care le-a găzduit pe cele două vedete din Turcia.

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o ținută all white și a reușit să iasă în evidență

În cadrul celei de-a 8-a ediție a "Golden Vineyard Awards" ce va avea loc de data aceasta în Torvizcon, Andalusia, s-a anunțat faptul că faimoasa Cansu Dere alături de Melis Sezen vor primi premii importante pentru succesul pe care l-au avut în cadrul serialelor turcești. David Moreno, primarul din Torvizcon, a declarant că până acum existau doar 685 de locuitori, însă odată cu festivalul au avut loc schimbări considerabile.

Urmărește "Puterea destinului", sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cansu Dere are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat 500 de fotografii și filmulețe. Născută pe 14 octombrie 1980 în Ankara, a devenit în anii 2000 cea de-a 3-a cea mai frumoasă femeie din Turcia și a început să lucreze ca model profesionist. A renunțat la departamentul de arheologie de la Universitatea din Istanbul pentru a se concentra pe cariera de model, iar ulterior actoria a venit ca o mănușă pentru vedeta din “Puterea destinului”.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită

A devenit cunoscută lumii întregi grație rolului său de protagonistă, iar apoi proiectele profesionale au început să curgă în viața sa. A avut parte de rolul “Eyşan” în seria „Ezel” în 2009. „Sadakatsiz” a fost un alt serial de succes în 2020, acolo unde a jucat rolul “Asya”. A reușit să atragă atenția încă o dată cu personajul său, iar postările din mediul online au devenit din ce în ce mai apreciate. Cu toate acestea, rămâne la fel de discretă în viața personală. Nu lipsesc ținutele de excepție ce îi lasă la vedere trupul de invidiat.

Melis Sezen, colega de platou a faimoasei Cansu Dere, s-a despărțit de partenerul său

Dacă pe platourile de filmare în rolul pe care îl joacă, lucrurile par să fie destul de complicate, Melis Sezen se pare că a găsit drumul perfect în viața reală. Cu toate că a format un cuplu cu Mehmet Uygun, cei doi s-au despărțit. Cu toate că a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, s-a aflat faptul că cei doi sunt împreună.

Citește și: Cansu Dere surprinde cu o schimbare de look. Ce spune vedeta din “Puterea destinului” despre viața sa amoroasă

La scurt timp după aflarea veștii, cei doi au continuat să se iubească în tăcere, fără a posta fotografii în mediul online, așa cum se obișnuiește în acest sens. Chiar în perioada sărbătorilor, Melis Sezen a fost întrebată care este starea sa amoroasă, aceasta spunând că “inima mea este singură, nu este nimeni în viața mea”.

Rolurile o aduc întotdeauna pe Melis Sezen ca fiind o femeie geloasă și posesivă, însă în viața reală spune că “dragostea este un lucru foarte dificil, de nedefinit”. Spune că atunci când este îndrăgostită tinde să ofere totul, fără a lăsa nimic ascuns.

“Sunt dintre cele care iubesc să privească în ochi. Uneori mă simt ca un fluturaș în dragoste. Atunci mă întreb de ce mă grăbesc și nu mă abțin din a arăta mai puțin.”, a spus vedeta.

În articolul

Cansu Dere din “Puterea destinului” a îmbrăcat o ținută all white și a reușit să iasă în evidență cu formele sale de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x