Cansu Dere surprinde cu o schimbare de look. Ce spune vedeta din “Puterea destinului” despre viața sa amoroasă

Publicat pe 08.09.2022 la 10:48 Actualizat pe 08.09.2022 la 11:20

Cansu Dere surprinde cu o schimbare de look. În cel mai recent interviu, vedeta din "Puterea destinului" vorbește despre viața sa amoroasă.

Cansu Dere poartă o rochie de mătase și are părul desprins, ondulat

Cansu Dere din “Puterea destinului”

Happy Channel

Cansu Dere se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-i surprindă pe fani cu rolul său de protagonistă din serialul “Puterea destinului” și apoi parcursul său actoricesc a fost presărat doar cu reușit. În cel mai recent interviu actrița vorbește despre viața sa amoroasă.

Cansu Dere surprinde cu o schimbare de look

Numele frumoasei actrițe Cansu Dere este acum rostit atât în Turcia cât și în străinătate. Cu fiecare rol pe care îl interpretează reușește să aducă un suflu nou acestei frumoase meserii de actriță. Pe plan profesional lucrurile stau perfect pentru protagonista din “Puterea destinului”, iar cel mai recent interviu pe care l-a acordat revistei Vogue arată că și pe plan personal aceasta se simte la fel de împlinită. Cu toate că nu se află într-o relație în prezent, Cansu Dere vede această perioadă ca pe o reală oportunitate în dezvoltarea sa. De asemenea, actrița a optat pentru o nouă schimbare de look.

Urmărește "Puterea destinului", sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Singurătatea este un lucru minunat atunci când alegi acest lucru cu propria voință. Cu toții ar trebui să fim capabili să fim singuri.”, a spus vedeta pentru Vogue Magazine, potrivit Seriesturkish.com. Cansu Dere a preferat întotdeauna să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor și doar munca sa să fie admirată de fani.

“Dacă oamenii ajung să-și dorească să fie singuri, vor fi absolviți de obligații. Nu trebuie să fie nicio relație obligată în viața ta, doar relații curate. Nu vorbesc doar despre relațiile de iubire. Aici putem să includem și prieteniile, se aplică tuturor categoriile de relații.”, a transmis Cansu Dere din “Puterea destinului”.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt din serialul “Puterea Destinului”. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

Cea mai recentă producție în care joacă vedeta a reușit să aibă succes în toate colțurile lumii, iar țările din America Latină sunt cele mai interesate de viața actriței celebre. Ca și alți colegi de pe platourile de filmare, Cansu Dere se numără printre aceia care au semnat cu Disney Plus. Următorul său proiect profesional va putea fi urmărit doar pe platformele digitale.

Cansu Dere, încântată de forma corpului său

În cea mai recentă postare de pe pagina personală de Instagram, Cansu Dere din “Puterea destinului” apare într-o rochie ce îi evidențiază forma corpului. Cu o coafură ce o arată mai schimbată ca niciodată, a uimit cei peste 2 milioane de fani din mediul online. A primit sute de comentarii și peste 50 de mii de aprecieri și reușește fără doar și poate să uimească de fiecare dată.

“Este a treia oară când apari pe coperta unei reviste anul acesta. A treia fericire, aș putea spune, pentru că ai adus atâta fericire în viețile noastre, ale fanilor. Ne bucurăm că împărtășești cu noi de fiecare dată aceste momente. Îți mulțumesc pentru că ești mereu sinceră și extrem de naturală. Ai un suflet nobil și bun ce merită răsplătit.”, a scris o fană pe internet.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”. Detalii neștiute până acum despre celebrul actor

Cansu Dere din “Puterea destinului” se arată întotdeauna încântată de forma corpului său. Cele mai recente fotografii o arată în costum de baie, pozând astfel încât să emane încredere și frumusețe desăvârșită.

În articolul

Cansu Dere surprinde cu o schimbare de look. Ce spune vedeta din “Puterea destinului” despre viața sa amoroasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x