Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top negru și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta, așa cum nu a mai fost văzută

Publicat pe 11.06.2023 la 23:01 Actualizat pe 11.06.2023 la 21:21

Cansu Tuman din "Jurământul" a îmbrăcat un top negru și s-a lăsat fotografiată așa cum puțină lume a văzut-o până acum. Vedeta și-a expus trupul bine lucrat și i-a impresionat pe fani.

Cansu Tuman poartă o rochie portocalie cu dungi, are părul desprins și zâmbește

Cansu Tuman din “Jurământul”

Happy Channel

Cansu Tuman se numără de asemenea printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Datorită rolului său din serialul “Jurământul” a reușit să se facă remarcată într-un timp foarte scurt și a câștigat o popularitate nesperată din partea multor fani.

Aceștia o apreciază și în mediul online, acolo unde cele mai multe dintre vedetele de acest gen au început să fie active.

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top negru și s-a lăsat fotografiată astfel

Cu peste 50 de mii de fani pe contul personal de Instagram, Cansu Tuman continuă să meargă pe o pantă ascendentă în lumea cinematografiei. Deși rolurile sale nu au fost multe, au avut o importanță majoră în transformarea vedetei de-a lungul timpului. La doar 28 de ani, numele său a reușit să ajungă într-un timp foarte scurt pe buzele tuturor. Cu o carieră artistică început în anul 2015, Cansu Tuman este un exemplu de perseverență și determinare.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta obișnuiește să își petreacă timp alături de cei dragi în locuri speciale sufletului său. De cele mai multe ori, în cadrul fotografiilor postate pe pagina personală de Instagram, este văzută cu tot mai multe necuvântătoare, companioni ce nu lipsesc din viața sa. Nu doar că este o actriță de succes, dar și o prezență diafană pe micile ecrane. Cansu Tuman este și o adevărată luptătoare, la propriu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Fahriye Evcen renunță la rolul de protagonistă pentru a fi alături de fiul său, Karan. Decizia luată de actriță i-a uimit pe fani

Într-o ultimă fotografie postată în mediul online, Cansu Tuman se prezintă altfel decât au văzut-o fanii până acum. Îmbrăcată cu un top negru, fără mâneci ce pare că îi lasă abdomenul la vedere, protagonista din “Jurământul” zâmbește timid. Părul îi este strâns într-un coc la spate, iar breton îi este lăsate lejer de-o parte și de alta. Sute de comentarii și peste patru mii de aprecieri au lăsat fanii în numele acesteia.

Cansu Tuman, așa cum puțină lume o știa până acum

Deși o ființă ce pare extrem de finuță la prima vedere, Cansu Tuman și-a luat prin surprindere fanii atunci când a postat o imagine în care apare alături de un sac de box. Se pare că această activitate se numără printre cele preferate de vedetă atunci când nu se află pe platourile de filmare. Deși nu ar părea la o primă vedere, protagonista din “Jurământul” a lucrat ca și biolog înainte de a păși pentru prima oară pe platourile de filmare, acolo unde a început să-și petreacă zilele alături de cele mai importante nume din domeniu.

Dacă în celebrul serial încearcă o apropiere față de Gökberk Demirci, în viața reală nu se cunoaște nicio informație legată de o posibilă relație a acesteia. Puține detalii se cunosc din viața acesteia, asta pentru că exact ca și ceilalți colegi ai său, Cansu Tuman preferă să aibă o viață privată departe de ochii celor curioși.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” și-a surprins fanii cu o apariție inedită pe covorul roșu. Cum arată

La 1.68 cm înălțime și doar 52 de kilograme, vedeta din “Jurământul” știe cum să-și facă simțită prezența, atât pe platourile de filmare, cât și în mediul online. După ce Özge Yağız a părăsit distribuția serialului “Jurământul”, cea care a rămas să umple golul lăsat a fost chiar Cansu Tuman.

În articolul

Cansu Tuman din “Jurământul” a îmbrăcat un top negru și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta, așa cum nu a mai fost văzută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x