Ce face Augustin Viziru când nu este la filmări? ”Nu am o viață tumultoasă”

Publicat pe 14.09.2017 la 10:52 Actualizat pe 04.10.2017 la 15:54

Augustin Viziru a acordat un interviu emisiunii Happy Night, in care a vorbi despre cel mai nou proiect, ”O gramada de caramele”, dar si despre pasiunile sale.

Augustin Viziru, cel care a intrat în echipa Happy Channel odată cu sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”. Din 18 septembrie el poate fi urmări în cel mai așteptat proiect tv al momentului: ”O grămadă de caramele”, difuzat de Happy Channel.

Ce face Augustin când filmează, putem vedea cu toții, pe Happy Channel. Dar cum este viața lui dincolo de platoul de filmare? Augustin a povestit la emisiunea Happy Night.

Nu am o viață foarte tumultoasă. Oscilez cu biliardul, cu pokerul. La biliard nu mai pot să performez cum o făceam odată, din păcate, din cauza accidentului pe care l-am avut acum doi ani. Mâna mă mai supără și acum, a trebuit să schimb jocul, a trebuit, practic, să învăț să joc din nou. E ca și cum m-aș fi reapucat să joc, după douăzeci și ceva de ani, ceea ce e foarte frustrant și greu în același timp. Dar, nu mă las, până nu o să ajung din nou în top nu o să mă opresc”, a declarat el.

Augustin poate fi urmărit la Happy Channel, în ”O grămadă de caramele”, cel mai nou proiect TV, ce continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”. Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” difuzat, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel.

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Ce face Augustin Viziru când nu este la filmări? ”Nu am o viață tumultoasă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x