Ce poreclă are Mahassine Merabet pentru Cenk Torun. Vedeta a dezvăluit totul în cel mai recent interviu

Publicat pe 13.04.2024 la 20:18 Actualizat pe 13.04.2024 la 19:19

În cel mai recent interviu, Mahassine Merabet vorbește despre momentele petrecute în spatele camerei alături de Cenk Torun. Ce poreclă i-a pus actrița colegului său.

actori stau unul lângă celălalt

Ce poreclă are Mahassine Merabet pentru Cenk Torun

Happy Channel

Mahassine Merabet și Cenk Torun sunt protagoniștii seriei Capcana iubirii – Esaret. Cei doi au oferit cel mai recent interviu, relevant pentru sezonul 2 al producției. Au răspuns întrebărilor venite din partea fanilor, dar și a jurnaliștilor curioși să afle mai multe despre viața personală a lor.

Ce poreclă are Mahassine Merabet pentru Cenk Torun

Înainte de a fi actori, cei doi au avut alte pasiuni și vise. În cele din urmă au ajuns preferații publicului în serialul Capcana iubirii – Esaret, producție difuzată și de Happy Channel. Atunci când vor să ofere tot ce este mai bun publicului, fiecare se ghidează după anumite mesaje inspiraționale. În ceea ce o privește pe Mahassine Merabet, aceasta are un mesaj favorit și anume “Muncește în tăcere, lasă succesul să fie zgomotul tău.”

Urmărește Capcana iubirii de miercuri până vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Cenk Torun, acesta este de părere că motivația personală reușește să-i schimbe total starea de spirit. De fiecare dată își dorește să fie încurajat, indiferent de situație. Își petrec mai tot timpul pe platourile de filmare și spun că au doar o zi în care sunt liberi. Cu toate că nu formează un cuplu și în viața reală, cei doi își cunosc obiceiurile personale.

Citește și: Mahassine Merabet și Cenk Torun vorbesc despre serialul Capcana iubirii – Esaret, sezonul 2. Producția a avut premiera pe 11 septembrie în Turcia

“Încercăm să facem totul într-o singură zi, eu merg la sală. Pot să fac sport doar o dată pe săptămână și acest lucru mă întristează.”, a menționat actorul. Mahassine Merabet este adepta ieșirile în oraș pentru a cina. Înainte de a fi difuzate scenele, sunt repetate deseori de către actori. Una dintre acestea i-a încântat atât de mult încât a fost nevoie de 10 duble pentru a reuși.

“Scena care îmi vine în minte acum este cea cu lumânarea în bucătărie. Căzuse curentul și a trebuit să stingem lumânarea în același timp. Am suflat amândoi, dar n-am reușit s-o stingem, deși am încercat de mai multe ori. Am căzut în situații stresante. Au trebuit 10 duble pentru acea scenă. A fost o scenă emoționantă.”, a mărturisit Cenk Torun.

Atunci când nu se află în pielea personajelor, Mahassine Merabet și colegul său de platou știu cum să se răsfețe unul pe altul. O variantă în acet sens vine datorită poreclelor pe care aceștia le au. Protagonista îi spune Cengo lui Cenk Torun. “Hirovski” este porecla actriței principale din Capcana iubirii.

Ce alt personaj ar vrea să interpreteze Mahassine Merabet în Capcana iubirii

În prezent joacă rolul Hira în celebrul serial, însă a menționat că dacă totul s-ar schimba fără doar și poate l-ar alege pe Orhun în variantă feminină.

Citește și: Lucruri pe care nu le știai despre Cenk Torun din Capcana iubirii – Esaret. Ce a declarat despre serialul turcesc

“Orhun, aș vrea să joc versiunea feminină, cred că ar fi un personaj frumos. Aș vrea să joc un personaj cu acțiune, puternic, în alt proiect. Cred că Orhun este cel mai puternic și dinamic personaj în Capcana iubirii.”, a menționat Mahassine Merabet. În ceea ce privește viața lor personală, protagonista dorește să-și continuie studiile, în prezent fiind masterandă.

“Vreau să-mi continui studiile. Pare foarte dificil cu programul meu de lucru. Vreau să fac și o pauză. Am terminat masterul și a fost foarte obositor și greu.”, a declarat actrița.

În articolul

Ce poreclă are Mahassine Merabet pentru Cenk Torun. Vedeta a dezvăluit totul în cel mai recent interviu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x