Lucruri pe care nu le știai despre Cenk Torun din Capcana iubirii – Esaret. Ce a declarat despre serialul turcesc

Publicat pe 18.01.2024 la 10:17 Actualizat pe 18.01.2024 la 09:55

Cenk Torun joacă rolul de protagonist în serialul Capcana iubirii - Esaret. Află lucruri pe care nu le știai despre acesta.

Cenk Torun poartă o cămașă albă cu mâneci lungi și sacou negru

Lucruri pe care nu le știai despre Cenk Torun din Capcana iubirii – Esaret

Happy Channel

Cenk Torun este unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Născut pe 24 martie 1974 în Ankara, a reușit să se facă cunoscut și în afara țării sale.

Lucruri pe care nu le știai despre Cenk Torun din Capcana iubirii – Esaret

S-a născut în Ankara dintr-o familie de artiști. Bunicul său, muzician, iar mama sa de asemenea artistă. Cu toate acestea, este absolvent al Universității de management și turism din Turcia. Este căsătorit cu actrița Nevin Ursavaș și are un fiu pe nume Can. Este un tată devotat și un soț perfect. Are un frate pe nume Tolga Torun. Nu are alți frați și nici surori.

Urmărește Capcana iubirii, joi și vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl său, Salih Enver Torun, s-a stins din viață după ce s-a sinucis pe podul Bosfor. Și-a început cariera după ce a jucat într-un videoclip. În 1996 a jucat în serialul Çılgın Bediş cu rolul Oktay. Faptul că a reușit să-și construiască o carieră în televiziune a venit surprinzător, asta pentru că un prieten de-al mamei sale i-a prezentat o oportunitate.

Citește și: Află detalii despre actrița Yaren Yıldırım din Capcana iubirii – Esaret. Tot ce nu știai despre vedetă

După tragedia care s-a întâmplat în familia sa, actorul nu a mai călcat pe podul Bosfor. Cu fiecare ocazie i-a stat alături soția Nevin Ursavaș. A refuzat rolurile care i-au fost prezentate și a fost în serviciu militar timp de 18 luni. Când încă nu era un actor în toată regula, a fost consultant în turism.

“Înainte să mă înrolez în armată am primit o ofertă să joc rolul lui Polat Alemdar în Kurtlar Vadisi, dar am refuzat. Ăsta este cel mai mare regret al meu. A fost greșeala vieții mele să refuz. Au urmat actori tineri și frumoși, regret asta.”, a spus actorul. A vorbit într-un interviu alături de Mahassine Merabet despre proiectul Capcana iubirii – Esaret.

Ce spune Cenk Torun despre serialul Esaret și colaborarea cu Mahassine Merabet

Serialul a reușit să atragă atenția a tot mai mulți telespectatori, iar în mediul online comentariile nu se opresc. Cenk Torun a fost cel care a vorbit despre evoluția situației.

“Îi iubim pe toți foarte mult și simțim suportul pe care ni-l oferă. Încercăm să citim toate mesajele, însă muncim foarte mult. Nici între noi nu avem timp să vorbim. Am vrea să răspundem fiecăruia în parte, dar nu avem acest timp necesar.”, a declarat Cenk Torun. În ceea ce privește colaborarea cu Mahassine Merabet, acesta susține că au avut o compatibilitate extraordinară încă de la început.

Citește și: Cine este Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgitul actor

“Chiar ai nevoie de un partener bun într-o muncă de lungă durată. Dacă nu există acea potrivire, nimic n-o să ajungă așa cum trebuie către audiență, din păcate. Mulțumită lui Dumnezeu că n-am avut acest ghinion cu Mahassine. Este foarte important că energiile noastre s-au cuplat.”, a dezvăluit actorul. Cei doi au căzut de acord că formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual, iar munca lor a reușit să ajungă într-un timp atât de scurt către inimile oamenilor.

Mahassine Merabet îl descrie pe Cenk Torun ca fiind „protector”, „energic” și “un foarte bun partener”. Cât despre actor, spune despre partenera sa că este “vulnerabilă”.

În articolul

Lucruri pe care nu le știai despre Cenk Torun din Capcana iubirii – Esaret. Ce a declarat despre serialul turcesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x