Mahassine Merabet și Cenk Torun vorbesc despre serialul Capcana iubirii – Esaret, sezonul 2. Producția a avut premiera pe 11 septembrie în Turcia

Publicat pe 05.12.2023 la 10:40 Actualizat pe 05.12.2023 la 11:34

Protagoniștii din Capcana iubirii - Esaret vorbesc pentru prima oară despre munca pe platourile de filmare din sezonul 2. Ce au avut de spus Mahassine Merabet și Cenk Torun.

actori stau unul în spatele celuilalt

Mahassine Merabet și Cenk Torun joacă rolurile de protagoniști în serialul Capcana iubirii - Esaret

Happy Channel

Mahassine Merabet și Cenk Toruk sunt protagoniștii din serialul turcesc Capcana iubirii – Esaret. Cei doi formează un cuplu extrem de îndrăgit pe micile ecrane. Dacă primul sezon a reușit să-i ia prin surprindere pe fani, cel de-al doilea sezon a avut premiera pe 11 septembrie 2023. Cei doi au răspuns întrebărilor jurnaliștilor la scurtă vreme de la lansare.

Mahassine Merabet și Cenk Torun vorbesc despre serialul Capcana iubirii – Esaret, sezonul 2

Dacă în primul sezon vorbim despre două personaje principale la început de drum, sezonul 2 aduce o imagine complet diferită. În ceea ce o privește pe Mahassine Merabet, aceasta spune că schimbarea este cu adevărat vizibilă. “Hira” este mai curajoasă și își poate exprima dragostea așa cum nu a mai făcut-o până acum.

Urmărește Capcana iubirii, joi și vineri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reușește să-și apere propriile idei, chiar dacă în primul sezon a fost cu adevărat dificil. Același lucru îl observă și Cenk Torun în cazul personajului său, Orhun. Nu-și mai imaginează viața fără Hira și face tot posibilul pentru a-i demonstra acest lucru. Vor aduce în atenția fanilor scene intime, greu de trecut cu vederea.

Citește și: Totul despre serialul Capcana Iubirii – Esaret. Află detalii despre actori și poveste

Dacă primul sezon a fost cu adevărat concentrat pe Orhun, acum este vorba despre Hira care va continua să înflorească cu fiecare episod. În ceea ce o privește pe Afife Demirhanli, mama lui Orhun, aceasta își arată încă o dată îndiferența față de Hira.

“În sezonul 2 se preface că înțelege, dar refuză din nou. Personajul Afife evoluează după ce îl vede pe Orhun cum o pierde pe Hira. Este mai tolerantă.”, spune Cenk Torun.

De asemenea, în același interviu, Mahassine Merabet și Cenk Torun vorbesc despre momentul care i-a adus împreună pe platourile de filmare. Cei doi au o poveste complet diferit în ceea ce privește viața profesională. Dacă actorul provine dintr-o familie de artiști, aceasta a avut șansa de a intra în lumea actoriei printr-o coincidență.

Cum au ajuns Mahassine Merabet și Cenk Torun să joace în Capcana iubirii

Potrivit propriilor declarații, protagonistul din Esaret și-ar fi dorit să devină pilot, însă în cele din urmă a studiat management de turism și la fel este pasionat de gastronomie. Nu este vreun proiect care l-ar fi împiedicat să devină ceea ce este astăzi, dar cel mai probabil într-un alt domeniu.

Citește și: Cine este Ali Yağız Durmuş din Capcana iubirii - Esaret. Află detalii despre îndrăgitul actor

În ceea ce o privește pe Mahassine Merabet, aceasta se afla în Maroc atunci când managerul său i-a propus să vină în Turcia și să studieze la o școală de actorie. Atunci când vorbește despre lucrurile fără de care nu poate trăi, protagonistul din Capcana iubirii spune că sportul este pe primul loc în viața sa.

Dacă vorbim despre protagonista din Capcana iubirii, aceasta recunoaște că este o persoană sociabilă și nu ar putea trăi niciodată fără a fi înconjurată de persoanele pe care le îndrăgește și le apreciează. De altfel, amândoi au fost de acord că familia este ceea ce contează mai mult. Într-o relație, cei doi susțin că dragostea, curajul și respectul sunt ceea ce contează. Pe Cenk Torun îl ajută și pasiunea într-o relație, atunci când este total îndrăgostit, așa cum s-a exprimat fără doar și poate.

În articolul

Mahassine Merabet și Cenk Torun vorbesc despre serialul Capcana iubirii – Esaret, sezonul 2. Producția a avut premiera pe 11 septembrie în Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x