Cele mai atrăgătoare apariții ale lui Kerem Bürsin în mediul online. Cum reușește actorul să-și cucerească fanele

Publicat pe 04.09.2024 la 11:30 Actualizat pe 04.09.2024 la 10:55

Kerem Bürsin surprinde de fiecare dată cu apariții atrăgătoare și reușește să-și cucerească fanele. Vezi care sunt cele mai bune ținute pe care le-a purtat până în prezent.

actori pe platourile de filmare

Cele mai atrăgătoare apariții ale lui Kerem Bürsin în mediul online

Happy Channel

Starul în vârstă de 37 de ani a reușit întotdeauna să rămână în atenția fanilor datorită serialelor în care a jucat, dar și stilului său pe care l-a aprofundat de-a lungul anilor. Cu toate că a călătorit în toată lumea, în cele din urmă a revenit în țara natală pentru a deveni actor. Vorbim despre Kerem Bürsin, protagonistul din Dragostea plutește în aer.

Cele mai atrăgătoare apariții ale lui Kerem Bürsin în mediul online

Unul dintre cei mai moderni actori din Turcia la momentul actual, la 37 de ani a reușit să câștige inimile fanelor de pretutindeni. Cel mai bine este recunoscut pentru rolul Serkan Bolat din serialul de dragoste Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapımı. A jucat alături de fosta sa parteneră, Hande Erçel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul timpului s-a zvonit că cei doi ar ajunge la altar, însă în cele din urmă au ales alt deznodământ pentru relația lor, arată esquireme.com. Actorul și-a dezvoltat de-a lungul timpului și pagina personală de instagrram, acolo unde până în prezent a adunat peste 11 milioane de prieteni virtuali.

Citește și: Devrim Özkan împarte platourile de filmare cu faimosul Kerem Bürsin într-o nouă producție turcească. Actrița a mai jucat în trecut cu Berguzar Korel și Halit Ergenc

Se observă astfel că actorul are un simț estetic complet dezvoltat. Cea mai apreciată ținută a sa a fost costumul de culoare roz pe care l-a îmbrăcat cu ocazia unei campanii importante pentru el. Nu uită de stilul casual, astfel că blugii și tricourile nu lipsesc din garderoba sa. Atunci când se află pe covorul roșu preferă să opteze pentru costum clasic.

Unul dintre exemple este cel albastru închis care a reușit să le cucerească pe fane imediat. Are o soră pe nume Melis Bursin și cei doi au o relație specială așa cum chiar actorul a menționat în repetate rânduri.

Kerem Bürsin a călătorit în Spania pentru o întâlnire cu Antonio Banderas

Cei doi actori îndrăgiți au petrecut timpul împreună. Astfel, Kerem Bürsin nu a vizitat Spania doar o dată, ci Antonio Banderas l-a invitat și pentru a doua oară. În viitor se anunță colaborări inedite între cei doi. A fost Antonio Banderas cel care a preciat faptul că este încântat să petreacă un timp împreună cu actorul din Turcia.

“O plăcere să împărtășesc cu tine tradiții antice și orașul meu natal. Întotdeauna ești binevenit, dragul meu Kerem.”, a scris Antonio Banderas pe propria pagină de socializare. Imediat, Kerem Bürsin a ținut să-i răspundă la postare și s-a arătat cu adevărat impresionat de ceea ce se întâmplă.

Citește și: Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu Antonio Banderas în Spania. Fanii se așteaptă la o colaborare profesională

“Plăcerea a fost a mea. Am avut șansa de a fi martorul tradițiilor puternice din orașul tău. Faptul că am putut să împărtășesc asta cu tine a fost altceva, a fost o onoare.”, a punctat actorul din Turcia. Kerem Bürsin i-a mulțumit actorului din Spania pentru ospitalitate și s-a arătat extrem de bucuros că a putut petrece timp în Malaga. Dacă știe cineva cum să puncteze un moment important printr-o ținută acesta este protagonistul din Dragostea plutește în aer. La întâlnirea cu Antonio Banderas a optat pentru pantaloni lungi deschiși la culoare, o cămașă albastru închis și o geacă maro. Orice fel de colaborare pe viitor o vom aduce la cunoștință.

În articolul

Cele mai atrăgătoare apariții ale lui Kerem Bürsin în mediul online. Cum reușește actorul să-și cucerească fanele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x