Cine este Berkay Veli, actorul din seria „Nu mă părăsi”. Află detalii despre vedetă

Publicat pe 06.09.2023 la 10:12 Actualizat pe 06.09.2023 la 10:27

Cine este Berkay Veli, actorul din seria „Nu mă părăsi”. Află detalii despre vedetă și vezi cum și-a început cariera profesională.

Berkay Veli poartă o bluză vișinie cu mânecă lungă

Berkay Veli, actorul din seria „Nu mă părăsi”

Happy Channel

Berkay Veli face parte din serialul de succes „Nu mă părăsi”. Născut pe 1 iulie 1993 în Ankara s-a făcut remarcat atât datorită performanței sale deosebite cât și fizicului de invidiat. Deși este primul său rol pe micile ecrane, a debutat în piese de teatru îndrăgite în țara sa natală.

Cine este Berkay Veli, actorul din seria „Nu mă părăsi”

Berkay Veli se numără printre actorii îndrăgiți ai Turciei. Are succes atât pe micile ecrane cât și pe rețelele sociale. Pe contul personal de Instagram are peste 19 mii de fani din întreaga lume ce îi urmăresc postările. Cu toate că este discret în ceea ce privește viața personală, am aflat că este căsătorit cu Lara Türkoğlu, însă detalii are relației lor lipsesc de pe profilul său. Cele mai recente fotografii ale sale datează din 2019 și toate vin însoțite de munca profesioniștilor.

Urmărește serialul "Nu mă părăsi!", de luni până vineri de la 19:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În seria “Nu mă părăsi” joacă rolul lui “Emre”, un tânăr pasionat, plin de viață și succes pe plan profesional. Este feblețea mamei sale și își construiește o relație de iubire cu Zeynep, colega sa de facultate de la medicină. Deși ține să fie un tânăr ascultător toată viața, la un moment dat actele sale de rebeliune reușesc să-i uimească pe membrii familiei. Dragostea pentru Zeynep va dezvălui secrete ascunse ale familiei. Cele două personaje au ajuns să fie iubite de telespectatori, fiind printre cuplurile favorite ale anului 2018. În viața reală, actorul este căsătorită cu fosta sa colegă de facultate, absolventă a departamentului de balet. Berkay Veli este interesat de muzica folk și a avut prima experiență ca și actor într-o serie de succes odată cu proiectul “Nu mă părăsi”.

Totul despre serialul “Nu mă părăsi”, o producție turcească

Serialul “Nu mă părăsi”, în original “Beni Birakma” aduce în prim-plan sentimente de loialitate, iubiri, trădare dar și răsturnări de situație prezentate într-o manieră aparte. Are 4 sezoane și 630 de episoade, iar telespectatorii se pot bucura fără doar și poate de noi istorii ce îi vor ține cu sufletul la gură.

Familia Sayar se află în centrul acțiunii, iar bătrânul Cengiz este cel care își dorește ca toți din jurul său să-i urmeze învățămintele. În ciuda greutăților, acesta își dorește ca în orice seară, familia sa să se aduce în jurul mesei pentru a-și povesti întâmplările. Tarık, interpretat de Emrah Akduman, este fiul cel mare ce își dorește să calce pe urmele tatălui său și astfel preia afacerea familiei.

Acesta este asociat pe plan personal cu tânăra Meltem, interpretată de Esengul Aypek, iar cei dragi își doresc să se căsătorească. Cu toate acestea, inima lui este oferită deja frumoasei Sila, interpretată de Sude Dogar. Emre, interpretat de Berkay Veli, este fiul cel mic al familiei. Mult mai rebel, reușește totuși să finalizeze studiile în medicină și să-și construiască o carieră. Se îndrăgostește de Zeynep, interpretată de Sila Ozlem Onemli și de acolo încep toate certurile.

Filmările serialului au avut loc în Ankara, ultimul episod fiind difuzat în Turcia pe data de 18 iunie 2021. Are 4 sezoane construite ca o poveste.

În articolul

Cine este Berkay Veli, actorul din seria „Nu mă părăsi”. Află detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x