Top momente din serialul “Nu mă părăsi”. Care au fost cele mai bune cadre cu actorii turci

Publicat pe 24.01.2024 la 16:00 Actualizat pe 24.01.2024 la 08:16

Top momente din serialul “Nu mă părăsi”. Care au fost cele mai bune cadre de pe micile ecrane cu actorii turci.

actori nu mă părăsi stau unul lângă celălalt și se îmbrățișează

Berkay Veli, actorul din seria „Nu mă părăsi”

Happy Channel

Serialul “Nu mă părăsi” a devenit un fenomen atât în Turcia cât și în afara sa. Actorii, puțin cunoscuți până la momentul acela, au devenit iubiți de către public și gata să ofere cele mai bune scene ale lor pe micile ecrane.

Top momente din serialul “Nu mă părăsi”

Esengül Aypek, una dintre protagonistele serialului fenomen, s-a arătat uimită dar și încântată de efectul pe care producția l-a avut pretutindeni.

„Sunt foarte fericită că serialul nostru e atât de popular în străinătate. Nu mă părăsi! a fost ca o școală pentru mine. Au fost patru sezoane formidabile. Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care ne-au urmărit. Aventura mea în lumea serialelor abia a început și sunt sigură că va continua. Dar acum, am nevoie de o vacanță lungă și relaxantă. Să filmezi 630 de episoade nu e lucru ușor. Sunt obosită. Am nevoie de odihnă”, ”, spune vedeta, potrivit Seriesturkish.com.

Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre planurile sale profesionale de viitor, dar și despre hobby-urile care o țin ocupată atunci când nu se află pe platourile de filmare. Cu toate că este actriță în prezent, Esengül Aypek a studiat relații internaționale în cadrul Universității Bilkent.

Născută în Ankara în 1993, a știut întotdeauna că va deveni o actriță recunoscută. A luptat pentru acest vis și a ținut să urmeze cursuri de interpretare în cadrul școlii de arte “Müjdat Gezen”. A apărut pentru prima oară pe micile ecrane în producția “Beni Affet”, acolo unde a interpretat-o pe “Elif Kayacan”. Cu toate acestea, cel mai important rol al său a fost cel din Kaderimin Oyunu.

“Sunt bucuroasă că se vede atât în Spania cât și în alte țări din Europa. Asemănarea dintre Spania și Turcia este fără doar și poate legată de climă. Mă bucur că producțiile turcești ajung și în această țară.”, a declarat vedeta, potrivit diezminutos.es.

Idei despre serialul turcesc “Nu mă părăsi”

Tarık (Emrah Akduman), este fiul cel mare al familiei și reușește să-i calce pe urme tatălui și să se bucure de succesul preluat odată cu afacerea familiei. Toți speră ca acesta să se căsătorească cu Meltem ( Esengül Aypek), partenera sa de afaceri. Cu toate acestea, inima tânărului este deja oferită Sılei (Sude Dogar). Fiul cel mic, Emre (Berkay Veli), este un om integru, cu carte, ce studiază fără încetare.

Este medic, dar atunci când se îndrăgostește de Zeynep (Sila Özlem Önemli), reușește să stârnească probleme în familie. Filmările pentru serialul “Nu mă părăsi” au avut loc în Ankara, iar ultimul episod a fost difuzat în Turcia pe 18 iunie 2021.

Serialu la avut succes și în Bulgaria, fiind una dintre cele mai îndrăgite producții. Actrița Esengül Aypek a vorbit încă o dată despre rolul “Zuhal” din Kaderimin Oyunu.

“Îmi place foarte mult acest personaj și sunt sigură că foarte multe femei găsesc asemănări între ele și Zuhal. Este așa pentru că ea este o fată normală și foarte energică. Vrea să protejeze persoana pe care o iubește și nu renunță la mândria sa și iubește fără condiții.”, a spus vedeta.

În articolul

Top momente din serialul “Nu mă părăsi”. Care au fost cele mai bune cadre cu actorii turci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x