Cine este Cüneyt Mete, actorul din serialul Dragoste și ură – Aşk ve Mavi. În ce proiect se implică în prezent

Publicat pe 03.04.2024 la 13:24 Actualizat pe 03.04.2024 la 14:14

Cüneyt Mete joacă rolul Cemal în serialul Dragoste și ură - Aşk ve Mavi. Află detalii despre actorul din Turcia și vezi în ce proiecte profesionale se implică în prezent.

actori stau unul în fața celuilalt

Cüneyt Mete, actorul din serialul Dragoste și ură – Aşk ve Mavi

Happy Channel

Cüneyt Mete a făcut parte din distribuția seriei Dragoste și ură – Așk ve mavi ( 2016) timp de 3 sezoane. A studiat în cadrul Conservatorului, departamentul de teatru. Prima sa experiență în cadrul serialelor a fost în 2006 în ceea ce îl privește cu serialul Unutma Beni. A jucat de asemenea în Köprü între 2006 și 2008 și Beni Affet în 2011. Este căsătorit cu vedeta Şeyma Korkmaz încă din 2019.

Cine este Cüneyt Mete, actorul din serialul Dragoste și ură – Așk ve Mavi

Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre familia sa, dar și despre proiectele profesionale care au reușit întotdeauna să-l propulseze pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. Faima lui Cüneyt Mete ce s-a născut în 1970 s-a răspândit rapid în Europa. Mai precis, Spania este țara care îi îmbrățișează proiectele profesionale.

Urmărește Dragoste și ură, Așk ve Mavi, de luni până vineri de la 22:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Multe din țările Americii Latine sunt dornice să-i afle secretele vieții personale și cum reușește să se mențină la un astfel de nivel și în viața profesională. Nu mulți știau însă că actrița Şeyma Korkmaz din Micuța rază de soare este soția sa. Cei doi s-au căsătorit departe de Turcia și mulți dintre fani s-au arătat șocați de această informație.

Născută în 1988, s-a căsătorit cu actorul din Dragoste și ură în 2019. În prezent își continuă relația de iubire, arată seriesturkish.com. Acesta a descris relația recentă ca un moment complet de relaxare. Este de părere că soția sa reușește să-l facă să râdă chiar și în cele mai dificile momente.

Citește și: Mahassine Merabet apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta din Capcana iubirii – Esaret a oferit un interviu recent

“Soția mea mă face să zâmbesc, mă face să râd, în definitiv mereu găsește ceva care să mă amuze.”, a povestit actorul. De asemenea, actrița a punctat că este fericită alături de partenerul său și împreună formează un cuplu perfect.

“Râdem mereu unul la altul, avem mereu parte de distracție. Prezența lui este de ajuns pentru mine, în fiecare dimineață când mă trezesc sunt recunoscătoare.”, a punctat actrița. Aceasta este cunoscută pentru rolul din Beni Affet în 2011, acolo unde a jucat timp timp de 1500 de episoade până în 2018. Ulterior a interpretat rolul prințesei Mari în Osman Întemeietorul și în final s-a alăturat distribuției din Micuța rază de soare.

Cüneyt Mete a vorbit despre succesul seriei Kardeslerim

Acesta joacă rolul Orhan în serialul Kardeşlerim (For My Family) – Frații mei. A reușit să-și creeze un renume grație momentelor importante de pe platourile de filmare. Valorile artistice pe care le-a oferit pe micile ecrane s-au reflectat în personajele aferente.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mahassine Merabet și Cenk Torun în Capcana iubirii – Esaret. Actorii tăi preferați într-o colecție de poveste

“Sărăcie, bogăție și luptă pentru viață sunt prezente tuturor. Motivul pentru care serialul a continuat atât de multe sezoane este că fiecare găsește puțin din propriul sine acolo.”, a declarat actorul. Kardeslerim a avut o traiectorie neașteptată timp de trei sezoane.

Cu un total de 78 de episoade, Așk ve Mavi s-a arătat printre cele mai îndrăgite producții din Turcia. De-a lungul timpului a interpretat mai multe personaje negative și este determinat să-și arate talentul și ca protagonist.

“Sincer, am avut o perioadă foarte grea. A trebuit să aștept mult. Am jucat personaje negative și natural am fost atras spre asta.”, a povestit actorul.

În articolul

Cine este Cüneyt Mete, actorul din serialul Dragoste și ură – Aşk ve Mavi. În ce proiect se implică în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x