Criss, dezvăluire despre ce va urma în ”O grămadă de caramele”: ”O să și plângeți”

Publicat pe 10.09.2017 la 20:25 Actualizat pe 14.09.2017 la 17:15

Înainte de a urca pe scena din Piata Unversitatii, Criss le-a povestit fanilor, in direct pe Facebook, despre cel mai nou proiect tv.

Weekendul s-a încheiat în forță pentru Criss și Vlad. Vedetele postului Happy Channel au aurcat pe scena din Piața Universității, de ZIUA X, și au cântat piese din repertoriul trupei lor, ONE.

Însă, înainte de spectacol, Criss a intrat în direct, pe Facebook, cu telespectatorii Happy Channel și le-a povestit acestora nu doar despre concertul Ziua X, ci și despre cel mai așteprat proiect tv al momentului: ”O grămadă de caramele”, ce se va lansa, pe 17 septembrie, de la 17.50, la Antena 1, iar din 18 septembrie, de la ora 19.00 va fi difuzat exclusiv la Happy Channel.

”O să vă îndulciți atât de tare, bine, o să și plângeți... totul o să se termine cu happy end, să știți”, a spus Criss.

”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”. Însă, până la lansarea noului proiect, poți urmări povestea de dragoste dintre Cirss și Vlad în sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”.


Aici ai episodul 1 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 2 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 3 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 4 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 5 din sezonul 2 de iSerial.

Aici ai episodul 6 din sezonul 2 de iSerial.

Toate cele șase episoade din sezonul 2 al iSerialului ”Când mama nu-i acasă” pot fi vizionate, de acum, și pe tvhappy.ro, cu sprijinul celor de la Tymbark România.
iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a fost lansat, pe Happy Channel, în primăvara acestui an. Proiectul, ce portă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, reprezintă o premieră în televiziunea din România. Este primul serial filmat integral cu telefonul mobil. Primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș, el fiind urmărit, doar pe canalul de YouTube Happy Channel de peste opt milioane de ori. Iar cel de-al doilea sezon a fost lansat pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

În articolul

Criss, dezvăluire despre ce va urma în ”O grămadă de caramele”: ”O să și plângeți”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură