Curiozități despre Hilmi Cem Intepe din serialul turcesc Maria și Mustafa. Află detalii despre îndrăgitul actor

Publicat pe 23.06.2023 la 10:41 Actualizat pe 23.06.2023 la 12:08

Cine este Hilmi Cem Intepe din serialul turcesc Maria și Mustafa. Află curiozități despre celebrul actor.

Hilmi Cem Intepe poartă o cămașă roz

Hilmi Cem Intepe din serialul turcesc Maria și Mustafa

Happy Channel

Hilmi Cem Intepe este un actor de origine turcă născut pe 19 mai 1992 în Yenice. Câștigător al unui show difuzat pe micile ecrane, acesta a reușit să câștige simpatia publicului la scurtă vreme de la difuzarea serialului Maria și Mustafa.

Curiozități despre Hilmi Cem İntepe din serialul turcesc Maria și Mustafa

Hilmi Cem Intepe și Jessica May au filmat în Istanbul și Cappadocia pentru serialul turcesc Maria și Mustafa. Actrița a mărturisit că a fost pentru prima oară în acea regiune a Turciei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost oficial fascinată. Un loc foarte frumos. Am vizitat și consulatul Lituaniei din Cappadocia. Am primit informații oficiale de originea familiei mele.”, a spus vedeta. Cât despre protagonist, acesta spune că în general locuiește în Bodrum.

Citește și: Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba

“Eu de fel locuiesc în Bodrum. Cappadocia a fost o experiență diferită pentru mine. E un loc fascinant. Filmările din istanbul au luat sfârșit, o să plecăm curând și o să ne întoarcem acasă.”, a explicat actorul de origine turcă, arată hurriyet.com.tr. Este absolvent al unei facultăți cu profil sportiv, fiind câștigător al competiției Turkish Youth Champion. A studiat dans de la vârsta de 17 ani.

Părinții sunt profesori și are o soră mai mare ce locuiește în Istanbul. A jucat pentru prima oară în Suleyman Magnificul în 2011, alături de Halit Ergenc și Burak Ozcivit, dar și Meryem Uzerli. A urmat apoi producția “Pitulicea” ( Çalıkuşu – Love bird) și Valurile vieții ( Crazy Dersane 4: Ada). După ce a descoperit Cappadocia în cadrul filmărilor pentru Maria și Mustafa, Hilmi Cem Intepe a decis să investească acolo.

Și-a achiziționat o vilă și a decis să-și deschidă propriul hotel. Își dedică tot timpul liber muncii, fiind atașat de tot ceea ce înseamnă actorie și frumusețe. Are peste 700 de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Hilmi Cem İntepe are o soră mai mare. Cine este Merve Intepe

Sora mai mare a celebrul actor a reușit să ajungă în atenția tuturor în mediul online. Pe rețelele sociale, acesta arată că este pasionat de sporturile de iarnă, în general snowboardingul. De cele mai multe ori obișnuiește să poarte ținute casual și să petreacă timpul liber alături de prieteni și cei dragi. De la început a realizat că dorește să participe în cadrul mai multor competiții televizate. Nu a fost o alegere greșită, astfel că a devenit cunoscut pretutindeni.

Citește și: Totul despre serialul Maria și Mustafa. O poveste de dragoste imposibilă, dar modernă

A jucat în cel de-al șaselea episod al seriei Ya İstiklal Ya Ölüm și în producția Inimă singură - Tek Yürek în 2019. Filmările pentru Maria și Mustafa au fost amânate la acea vreme din cauza fluxului de persoane care traversa Cappadocia.

“Mi-am îmbunătățit calitățile de dansator prin selectaea videoclipurilor pe care le priveam de pe internet. Între timp, mi-am rupt piciorul de două ori. Viața mea însemna sport.

“Piciorul meu era în ghips și mama mea m-a întrebat dacă o să continui. Țopăiam și săream la o săptămână după. M-au văzut și li s-a părut incredibil, m-au înscris la școala de dansuri latine..”, a declarat actorul. A început să lucreze încă de la vârsta de 15 ani.

În articolul

Curiozități despre Hilmi Cem Intepe din serialul turcesc Maria și Mustafa. Află detalii despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x