Demet Özdemir a publicat în mediul online prima imagine alături de tatăl său. Vedeta din “Vis de iubire” s-a arătat de-a dreptul emoționată

Publicat pe 05.09.2022 la 11:51 Actualizat pe 05.09.2022 la 12:41

Demet Özdemir a publicat în mediul online prima imagine alături de tatăl său. Vedeta din "Vis de iubire" a fost vizibil emoționată și fanii au rămas surprinși de ipostaza în care a fost fotografiată vedetă.

Demet Özdemir poartă o bluză albă pe gât și un pulover roșu și își ține mâna dreaptă la cap

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram

Demet Özdemir și-a îndeplinit cel mai mare vis pe plan personal și de când a devenit o femeie căsătorită continuă să posteze pe internet imagini din ziua nunții. Cea mai recentă fotografie i-a impresionat pe internauți, asta pentru că este unică, nefiind publicată până acum.

Demet Özdemir a publicat în mediul online prima imagine alături de tatăl său

Protagonista din “Vis de iubire” și-a unit destinul cu cel al muzicianului și actorului de origine turcă, Oğuzhan Koç. Fericitul eveniment a avut loc pe 28 august 2022 și a reușit să adune laolaltă mulți colegi de breaslă ai mirilor. Ulterior, nenumărate fotografii și filmulețe din cadrul petrecerii au fost postate pe internet, acolo unde internauții au așteptat cu nerăbdare vești din partea cuplului lor favorit. A fost una dintre cele mai așteptate nunți ale anului, însă până în ziua cu pricina au existat mai mulți factori care au împiedicat desfășurarea corectă a ceea ce a însemna cea mai frumoasă zi din viața faimoasei Demet Özdemir.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei mai mulți dintre faimoșii invitați în cadrul evenimentului au postat imagini pe internet și astfel s-a văzut cu ochiul liber faptul că distracția a fost la cote maxime. Demet Özdemir și-a surprins fanii cu o imagine unică până acum. Aceasta a fost surprinsă alături de tatăl său.

Peste o mie de comentarii și mai mult de 500 de mii de aprecieri au fost lăsate pe pagina personală de Instagram a vedetei, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 15 milioane de internauți care o îndrăgesc. Este binecunoscut faptul că părinții acesteia s-au despărțit acum multă vreme. Până acum, toată lumea o știa pe Ayşen Şener, mama actriței, însă puțini erau aceia care îl știau pe tatăl protagonistei din “Vis de iubire”.

Citește și: Cine este Mehmet Akif Alakurt, actorul îndrăgit din “Puterea destinului”. Află detalii despre vedetă

În ciuda faptului că părinții actriței s-au separat, tatăl acesteia nu și-a putut lăsa fiica singură în cea mai importantă zi a vieții sale. Dacă la început bărbatul a scăpat de ochii celor curioși, în cele din urmă fanii au realizat legătura dintre cei doi.

Povestea vieții faimoasei Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Demet Özdemir din “Vis de iubire” s-a născut în Kocaeli și este cea mai mică dintre cei trei frați ai familiei. Vedeta a povestit într-un interviu care a fost motivul pentru care părinții săi au decis să o ia pe drumuri separate ale vieții. Se pare că aceasta a trăit împreună cu cei dragi într-un oraș destul de mic, iar în urma unui incident legat de sora sa, mama și tatăl s-au despărțit.

Derya Özdemir, sora mai mare a faimoasei Demet, a participat în cadrul show-ului Wheel of Fortune, acolo unde a fost observată de către comediantul de origine turcă, Mehmet Ali Erbil. Ulterior, aceasta a zburat la Istanbul pentru a juca în videoclipul artistului Mustafa Sandal. Deși la momentul respectiv protagonista din „Vis de iubire” a ținut ascunsă această informație, a decis că tatăl său trebuie să știe. Nu a durat mult până când bărbatul să pună piciorul în prag și să-și dorească divorțul de mama vedetei, din cauza minciunii.

Citește și: Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie întreg. Vedeta din “Moștenirea” și-a surprins audiența cu trupul său perfect

“Nu ne-am mai întâlnit de multă vreme, dar ne-am văzut puțin la un moment dat. Nu m-am gândit niciodată că ne urăște sau că nu ne place. Este doar foarte încăpățânat.”, a spus vedeta, potrivit Seriesturkish.com.

În articolul

Demet Özdemir a publicat în mediul online prima imagine alături de tatăl său. Vedeta din “Vis de iubire” s-a arătat de-a dreptul emoționată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x