Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie întreg. Vedeta din “Moștenirea” și-a surprins audiența cu trupul său perfect

Publicat pe 05.09.2022 la 10:47 Actualizat pe 05.09.2022 la 11:32

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie întreg și a uimit fanii din mediul online. Vedeta din "Moștenirea" s-a schimbat considerabil de când a părăsit platourile de filmare.

Sıla Türkoğlu poartă o rochie cu flori și are părul coafat simplu

Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”

Happy Channel

Sıla Türkoğlu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să impresioneze cu rolul său de protagonistă din serialul “Moștenirea” și de atunci a rămas în inimile fanilor de pretutindeni. Cu toate că acum este implicată într-un alt proiect, cei care au apreciat-o încă de la început continuă să o facă. Pe rețelele sociale este din ce în ce mai activă și continuă să posteze fotografii și filmulețe.

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie întreg

Deși nu mai are nevoie de nicio prezentare, există și persoane care abia acum o descoperă pe frumoasa Sıla Türkoğlu din “Moștenirea”. A surprins cu rolul său de protagonistă și toată lumea credea că va continua cu acest proiect până la final. Cu toate acestea, la finalul sezonului 2 al serialului, actrița a părăsit proiectul și s-a îndreptate către alte planuri profesionale. Într-un interviu acordat în vara lui 2022, aceasta a menționat faptul că și-a lăsat un timp pentru a se preocupa de viața sa personală.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mediul online am văzut postate imagini inedite din vacanțele pe care le-a petrecut alături de prieteni, dar și câteva fotografii realizate profesional. Cea mai recentă ipostază o arată pe Sıla Türkoğlu într-un costum de baie întreg, tip animal print. Astfel putem vedea cu ușurință că vedeta are un trup bine lucrat și că se bucură de clipele călduroase. Ca și accesoriu, protagonista din “Moștenirea” a optat pentru o pereche de ochelari negri și cercei simpli.

Citește și: Cine este Mehmet Akif Alakurt, actorul îndrăgit din “Puterea destinului”. Află detalii despre vedetă

Peste 6 mii de comentarii și mai bine de 100 de mii de aprecieri au lăsat internauții pe pagina personală de Instagram a vedetei. Nu este însă de mirare, având în vedere că are peste 900 de mii de internauți care o urmăresc de fiecare dată când aduce o informație nouă. Odată cu anunțul plecării din cadrul producției “Moștenirea”, fanii au observat o schimbare radicală și în mediul online. Actița a început să posteze mult mai mult pe internet și să fie în contact cu cei care o îndrăgesc.

Sıla Türkoğlu revine în luma reflectoarelor cu un rol într-un nou serial turcesc

După o binemeritată vacanță, Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” va începe filmările pentru noul serial turcesc, “Kızılcık Şerbeti”. Alături de vedetă vor fi și actorii Evrim Alasya și Barış Kılıç. Potrivit Seriesturkish.com, se pare că actrița este bombardată cu întrebări din partea fanilor în mediul online. Cele două vedete care vor face parte din proiect sunt la fel de îndrăgiți atât în Turcia, cât și în lumea întreagă.

Până în prezent se cunoaște faptul că regizorul serialului va fi celebrul Hakan Kırvavaç, poreclit Ketche. Scenariștii sunt Melis Civelek și Zeynep Gür, fiind un punct important în redarea informațiilor legate de mult așteptata producție.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a publicat un videoclip de la filmările serialului “Moștenirea”. Fanii au rămas surprinși

Printre numele celorlalți actori sunt și Selin Türkmen, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu și Füsun Demirel. Cei mai mulți dintre internauți așteaptă acum o postare oficială a vedetei din “Moștenirea” pentru a ști cu siguranță că totul este real cu adevărat. Serialul aduce în fața televizoarelor poveste a două familii care trăiesc în culturi diferite.

În articolul

Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie întreg. Vedeta din “Moștenirea” și-a surprins audiența cu trupul său perfect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x