Demet Özdemir din “Vis de iubire” a răspuns criticilor care susțin că are la activ mai multe operații estetice. Cum a apărut pe internet

Publicat pe 27.07.2022 la 15:29 Actualizat pe 27.07.2022 la 16:02

Demet Özdemir a răspuns criticilor care susțin că are la activ mai multe operații estetice. Cum a apărut actrița din "Vis de iubire" în mediul online și ce a declarat.

Demet Özdemir poartă o rochie albă cu bretele subțiri

Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Happy Channel

Demet Özdemir din “Vis de iubire” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și demonstreze aptitudinile cu fiecare rol pe care l-a avut. Dacă niciodată nu a dat greș pe platourile de filmare, nici în viața personală nu pare să se întâmple acest lucru asta pentru că vedeta va deveni mireasă în curând.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a vorbit despre operații estetice

Dacă protagonista din “Vis de iubire” spune că este naturală în totalitate, iată că internauții susțin altceva. Cei mai mulți cred că Demet Özdemir este adepta operațiilor estetice, însă nu dorește să recunoască.

“Joc în seriale TV de mai bine de 9 ani, când să găsesc timp pentru operații estetice? Dacă mă luați pe mine, cea de la 16 ani și mă puneți lângă ceea ce sunt la 30, da, există schimbări.”, a spus vedeta, conform Riri-Nano.com. Colega de platou a lui Can Yaman susține că niciodată nu a intrat pe mâna chirurgului estetician pentru a-și modifica trupul. De asemenea, spune că atunci când va fi cazul, se va întâmpla acest lucru dacă și timpul îi va permite.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

“Am de lucrat cu foarte multe expresii faciale, nu cred că o să-mi pun botox până la 40 de ani pentru că va fi dificil să joc.”, a transmis vedeta. Demet Özdemir susține că este adepta unui tip de masaj ce o ajută întotdeauna. Se numește facial yoga și ajută întreg sistemul circulator al feței să se pună în mișcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o rochie albă, scurtă și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea. Machiajul a fost piesa de rezistență

Sportul nu lipsește din viața vedetei, la fel ca și o dietă sănătoasă și îmbelșugată. Aceasta urmărează să se căsătorească cu artistul de origine turcă Oğuzhan Koç. Cei doi se află la momentul actual în proces continuu de muncă, însă atunci când găsesc ocazia, evadează întotdeauna din cotidian și încearcă lucruri diferite.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au fost surprinși în cadrul unei întâlniri romantice

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au sărbătorit logodna și se pregătesc pentru căsătorie, însă în același timp nu uită de întâlnire romantice, departe de ochii celor curioși. Cu toate că până acum se întâlneau într-o locație necunoscută celor care îi apreciază, imediat cum au ieșit pe poartă au fost abordați de jurnaliști.

“Suntem surprinși să vă vedem aici. Tocmai ați aflat despre cel mai secret loc al nostru.”, a declarat Demet Özdemir, potrivit Seriesturkish.com. Oğuzhan Koç nu a rămas indiferent și a menționat faptul că acesta este un loc în care evadează deseori alături de partenera sa. Se pare că locul lor secret a fost descoperit cu ajutorul fanilor ce i-au văzut.

Citește și: Sıla Türkoğlu s-a lăsat fotografiată doar într-o geacă de piele. Vedeta din “Moștenirea” a devenit mai îndrăzneață ca oricând

În cadrul interviului, Demet Özdemir și-a sfătuit fanii să aibă grijă de sănătatea lor și a celor din jur: „Toată lumea să fie foarte atentă. Chiar nu mi-am revenit ușor. Sper ca Dumnezeu să-i ajute pe toți în lupta contra bolii.” Și pentru a încheia polemicile legate de ziua nunții, actrița din “Vis de iubire” a oferit detalii.

“Ne căsătorim pe 26 august.”, a spus Demet Özdemir, menționând faptul că evenimentul va avea loc în Istanbul.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” a răspuns criticilor care susțin că are la activ mai multe operații estetice. Cum a apărut pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x