Demet Özdemir surprinde cu o altă ținută la Săptămâna Modei de la Paris. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 05.10.2022 la 14:39 Actualizat pe 05.10.2022 la 15:16

Demet Özdemir surprinde cu o altă ținută la Săptămâna Modei de la Paris. Cum a apărut vedeta în mediul online.

Demet Özdemir poartă un sacou negru și are părul prins în coc

Demet Özdemir în cadrul Paris Fashion Week. 26 sept. 2022

Profimedia Images

Demet Özdemir este fără doar și poate o actriță ce are sensul estetic foarte bine dezvoltat. A demonstrat că este o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, atât pe micile ecrane, cât și în cadrul rețelelor sociale, acolo unde își surprinde fanii.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” surprinde cu o altă ținută la Săptămâna Modei de la Paris

Am văzut-o pe protagonista din “Vis de iubire” în multe ipostaze de-a lungul timpului. Și-a arătat chiar și latura de mireasă în cadrul propriului eveniment, iar imediat după luna de miere s-a întors pe platourile de filmare pentru a demonstra că munca reprezintă o parte importantă din viața sa. Printre evenimentele la care a participat recent se numără și Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde au fost prezentate cele mai inedite colecții ale designerilor celebri.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23:00, doar la Happy Channel

Ultima sa postare o trimite din nou în cadrul evenimentului, acolo unde a ales să poarte pantaloni electrizanți, dar și pantofi cu toc cui. Geaca de culoare neagră a întregit ținuta, iar părul prins într-un coc a fost aranjat foarte simplu. Fără doar și poate, Demet Özdemir surprinde chiar și cu cele mai banale vestimentații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Paris”, a fost simpla descriere pe care vedeta a decis să o transmită internauți, iar aceștia i-au oferit peste 2 mii de comentarii și mai mult de 200 de mii de aprecieri din toate colțurile lumii.

Citește și: Cine este İpek Arkan din “Moștenirea”. Detalii inedite despre viața îndrăgitei actrițe

“Perfectă”, “Minunată”, “Frumoasă”, “Mai frumoasă cu fiecare zi”, au fost câteva dintre comentariile lăsate pe pagina sa personală. Cu peste 15 milioane de fani doar pe pagina personală de Instagram, Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A jucat alături de cei mai importanți actori ai țării sale, printre care și Can Yaman. A demonstrat întotdeauna că nu doar frumusețea este punctul său forte și a punctat lucrurile pe care ea însăși le consideră importante în viață.

Demet Özdemir și Buğra Gülsoy, noul cuplu al serialelor turcești

„Dünyayla Benim Aramda” este noul serial în care faimoasa Demet Özdemir joacă alături de Buğra Gülsoy. Cei doi formează cel mai recent cuplu al producției turcești și sunt gata să-și prezinte povestea în cele mai așteptate perioade. Într-un interviu recent, actrița de origine turcă a mărturisit că în străinătate lumea îi recunoaște chipul, dat fiind succesul pe care l-a avut de-a lungul timpului.

Buğra Gülsoy a subliniat faptul că știe de activitatea colegei sale de platou și îi cunoaște celebritatea pe care a dobândit-o într-un timp muncit fără prea multe pauze. Cei doi protagoniști au avut prima întâlnire chiar cu puțin timp înainte de începerea primelor filmări, iar Demet Özdemir a precizat faptul că Buğra Gülsoy a intrat în pielea personajului la scurtă vreme.

Citește și: Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu o rochie de balerină. Ce ținută a purtat vedeta pentru o ieșire în oraș

„Parcă eram prieteni de foarte multă vreme.”, a mărturisit actorul de origine turcă. Actorii au avut prima întâlnire în luna aprilie a anului 2022, atunci când toată echipa s-a cunoscut. Comunicarea a fost una excelentă, precum arată Seriesturkish.com, iar personajele lor sunt mai mult decât așteptate pe micul ecran. Procesul construirii prieteniei dintre cei doi nu a durat foarte mult, fiind o chimie la prima vedere.

În articolul

Demet Özdemir surprinde cu o altă ținută la Săptămâna Modei de la Paris. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x