Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu o rochie de balerină. Ce ținută a purtat vedeta pentru o ieșire în oraș

Publicat pe 05.10.2022 la 12:27 Actualizat pe 05.10.2022 la 13:16

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu o rochie de balerină. Ce ținută a purtat vedeta pentru o ieșire în oraș.

Melisa Döngel poartă o rochie verde și are părul lung, ondulat

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Melisa Döngel face parte din proiectul “Dragostea plutește în aer” și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. În serial, joacă rolul “Ceren Basar”. Este cea mai bună prietenă a frumoasei “Eda” și împreună formează un grup de nedespărțit alături de “Melek” și “Fifi”.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu o rochie de balerină

Este una dintre actrițele care face parte din proiectul “Dragostea plutește în aer”, iar în prezent uimește cu frumusețea sa atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Alături de Dilan Cicek Deniz s-a implicat într-o altă producție de succes, iar pe contul personal de Instagram le arată fanilor cele mai inedite ipostaze. Printre acestea se numără și cea mai nouă fotografie pe care a postat-o.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", sâmbătă și duminică de la 21:45, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată într-o rochie scurtă de balerină, Melisa Döngel surprinde încă o dată cu frumusețea sa fără margini. Rochia cu nuanțe de albastră a strălucit de-a dreptul pe trupul său bine lucrat, iar mănușile lungi i-au oferit fără doar și poate un plus de eleganță. Machiajul s-a asortat ținutei, iar coafura a fost una simplă, mai exact un coc prins în creștetul capului.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu ultima fotografie din mediul online. Cum a apărut actorul după o lungă absență

“Echipa mea frumoasă m-a pregătit pentru această noapte minunată”, a scris Melisa Döngel pe pagina personală de Instagram. Mai mult de o mie de comentarii au fost lăsate pe pagina vedetei din Turcia. Este una dintre tinerele speranțe din țara sa natală. Are peste 300 de fotografii și filmulețe postate pe internet și nu se sfiește să-și arate trupul în orice situație. Se pare totuși că vedeta a fost recent implicată într-o altercație ce a avut loc în plină stradă. Până acum nu au fost semnalate victimele sau ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, însă internauții s-au grăbit să-i lase deja mai multe mesaje personale. Se pare că actrița din “Dragostea plutește în aer” s-a bătut cu o tânără necunoscută.

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer”, altercație în plină stradă

Conform presei locale, se pare că Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” a fost implicată într-o altercație cu o tânără necunoscută. Au fost adresate injurii, țipete, până ce într-un final au fost separate, arată Divinity.es. Actrița de origine turcă a tras-o de păr pe fata ce până în prezent apare necunoscută ochiului public.

În cele din urmă, tânăra în vârstă de 23 de ani a urcat într-o mașină și a plecat de la locul accidentului. Altercația a avut loc în cartierul Arnavutköy din Istanbul. Melisa Döngel nu este la prima abatere de acest gen. După cum arată aceeași publicație, acum mai puțin de un an a fost implicată într-o altă polemică în timp ce se afla în avion.

Citește și: Kerem Bürsin și-a revăzut sora după 3 ani de absență. Ce fotografie a postat Melis Bürsin în mediul online

La momentul respectiv a negat orice fel de aproiere cu incidentul. În 2021, actrița a fost ajutată de poliție într-un alt caz. Se pare că unul dintre vecinii săi a amenințat-o cu un cuțit, însă forțele de ordine au intervenit rapid. Melisa Döngel nu a avut cea mai ușoară copilărie. Aceasta a făcut publică relația cu tatăl ei, cel care a ținut să o abuzeze de-a lungul copilăriei sale.

“Am încercat să mă sinucid. Nici nu-mi amintesc de câte ori am fost internată. Acum îmi pare rău pentru ce mi-am făcut, dar n-am putut să evit.”, a spus actrița.

În articolul

Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu o rochie de balerină. Ce ținută a purtat vedeta pentru o ieșire în oraș

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x