Gizem Arıkan vorbește despre pasiunea sa, actoria. Cum și-a început vedeta drumul către succes

Publicat pe 10.06.2022 la 14:51 Actualizat pe 23.04.2023 la 09:16

Gizem Arıkan vorbește despre începuturile carierei sale și despre cea mai importantă decizie din viața sa. Cum a ajuns tânăra să fie îndrăgită de fanii din întreaga lume.

Gizem Arıkan poartă o rochie cu flori, palton verde și un fular la gât

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan se numără printre cele mai apreciare vedete din Turcia la momentul actual. Grație rolului său din “Păsări rănite” a reușit să-și construiască un drum lin în carieră de actriță, drum pe care îl urmează în continuare cu aceeași încredere. Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre viața sa personală, prietenii și temerile pe care le are atunci când vine vorba despre relațiile amoroase.

Are doar 28 de ani și un drum presărat cu oportunități ce i se întinde în față. Cu toate acestea, Gizem Arıkan nu duce lipsă de anxietăți, ca orice altă persoană de vârsta sa.

Gizem Arıkan, despre începuturile carierei sale

Protagonista din “Păsări rănite” a oferit cele mai noi declarații publicației „Hurriyet”, acolo unde a vorbit deschis despre inconvenientele care au venit odată cu relațiile pe care le-a avut în trecut. De asemenea, aceasta a subliniat că la momentul actual nu se află într-o relație amoroasă și nici nu dorește acest lucru. Cât despre planurile profesionale, acestea se află în continuare în picioare, asta pentru că Gizem Arıkan nu își dorește să renunțe la cariera de actriță prea curând.

Cu toate că a trecut peste perioada în care a suferit din cauza fostelor iubiri, Gizem Arıkan recunoaște că nu este benefic să rămânem în aceeași stare negativă pentru o perioadă mai lungă de timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu închid subiectul. Dacă deschidem de fiecare dată aceeași carte veche, nu putem privi spre viitor.”, a spus vedeta, conform then24.com. Această mărturisește că cel mai important este să nu rămâi blocat prea multă vreme în trecut.

Citește și: Gökberk Demirci apare în mediul online înconjurat de o armată de femei. Perioada în care era un bărbat logodit a rămas în trecut

“Cu toții avem probleme, însă nu ne putem plânge de ele tot timpul. Oamenii vor fugi de tine dacă faci asta.”, a subliniat Gizem Arıkan. Cât despre prietenii săi, aceasta spune că nu dorește să le împartă stările sale negative, atunci când acestea există.

Populară în Turcia, dar și în lume, Gizem Arıkan spune că își dorește să continue meseria de actriță la nesfârșit: „Aș vrea să fac acest lucru până mor. Sunt foarte fericită când intru în pielea personajelor. De fapt, când prietenii îmi spun că pot să joc chiar și pe gratis, o fac.”

Gizem Arıkan, despre prietenie

Cu toate că pe micile ecrane pare o ființă romantică și ușor de impresionat, Gizem Arıkan spune că în realitate lucrurile stau cu totul altfel.

“Depinde cine mă înșală și în ce fel. Prietenii mă pot amăgi foarte ușor, însă dacă este să mă iert pentru anumite erori, o fac.”, a completat vedeta din “Păsări rănite”. Născută pe 10 februrie 1994 în Turcia, a surprins încă de la început cu rolul său. Cu o figură simplă, angelică, a reușit să cucerească atât publicul, cât și pe colegii săi de platou care i-au devenit prieteni.

Citește și: Sıla Türkoğlu din “Moștenirea” poartă ochelari de vedere. Look-ul total diferit pe care l-a afișat actrița

Pe rețelele sociale, vedeta a demonstrat că formează un grup extrem de unit. Chiar de ziua sa de naștere, colegii i-au organizat o surpriză și i-au făcut cadou un tort. Imaginile au ajuns imediat virale pe contul acesteia, iar fanii s-au grăbit să comenteze. Deși ajunsă acum o stea internațională, Gizem Arıkan nu uită să rămână o fată simplă.

În articolul

Gizem Arıkan vorbește despre pasiunea sa, actoria. Cum și-a început vedeta drumul către succes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x