Gökberk Demirci din “Jurământul” a revenit în mediul online după anunțul despărțirii. Ce fotografii a postat actorul

Publicat pe 12.05.2022 la 13:24 Actualizat pe 12.05.2022 la 14:17

Gökberk Demirci, protagonistul din "Jurământul", a revenit în mediul online după anunțul despărțirii. Ce fotografii a postat actorul și cum au reacționat fanii.

Gökberk Demirci poartă o cămașă albastră și un sacou gri

Gökberk Demirci din “Jurământul”

Happy Channel

Gökberk Demirci din “Jurământul” se numără printre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Datorită rolului său a reușit să ajungă la inimile fanilor de pretutindeni, iar fanele nu au întârziat să îi ofere cele mai multe aprecieri în mediul online.

Cu toate că și-a construit o relație de iubire cu colega sa de platou, Özge Yağız, aceasta nu a durat până la adânci bătrâneți așa cum sperau cei mai mulți dintre fani.

Gökberk Demirci din “Jurământul” a revenit în mediul online după anunțul despărțirii

Deși a lipsit o bună perioadă de timp din mediul online după anunțul despărțirii, Gökberk Demirci a reveni cu noi fotografii care i-au surprins pe fani. Îmbrăcat într-o ținută clasică cu blugi și cămașă, dar și sacou, așa se prezintă vedeta la momentul actual.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Mereu zâmbești”, “Mă bucur că zâmbești”, “Rămâi fericit, dragul meu, vindecă-ți orice rană. Hrănește-ți sufletul doar cu momente de fericire”, „Ne-a fost dor de tine, te iubim”, au scris fanii în dreptul fotografiilor postate de Gökberk Demirci pe contul personal de Instagram. Peste 10 mii de comentarii au lăsat fanii în mediul online, dar și mai mult de 100 de mii de aprecieri. Nu este totuși de mirare, având în vedere că este urmărit de peste 1 milion de fani din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu vestea despărțirii de Özge Yağız, fanii au sperat ca aceasta să fie doar o glumă, însă ultimele declarații oferite de actriță au confirmat ceea ce toată lumea știa deja. Cu puțin timp înainte de a-și separa drumurile, cei doi au vorbit deschis despre relația lor ce părea să se îndrepte cu pași rapizi către o căsnicie fericită.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan își impresionează fanii cu apariții tot mai dese în mediul online. Cum s-a afișat actorul

Cea care a fost la un moment dat protagonistă a serialului “Jurământul” a declarat că își dorește să aibă o familie cu mulți copii.

Ultimele declarații ale lui Gökberk Demirci despre relația cu Özge Yağız

La scurt timp după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, relația dintre Gökberk Demirci și Özge Yağız a trecut la un alt nivel. Cei doi au ajuns să fie unii dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu la momentul actual, continuă să se bucure de popularitate. Deși au rămas discreți de-a lungul timpului în ceea ce-i privește, protagonistul din “Jurământul” a vorbit la un moment dat despre sentimentele sale față de partenera sa.

Acesta a mărturisit că deși uneori pune la îndoială sentimentele sale, în cele din urmă totul pare să se aranjeze într-un mod cu totul surprinzător. Până la urmă, toate aceste vorbe au rămas doar niște amintiri . Cu toate că s-a despărțit de Özge Yağız, protagonistul din “Jurământul” a rămas alături de cel mai bun prieten al său, patrupedul cu care s-a lăsat fotografiat în mediul online.

Citește și: Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman, surprinsă lângă un alt bărbat. Ipostaza care a atras atenția

“Bine ai venit, fiule”, a scris actorul în dreptul postării. Fanele nu au întârziat să-i lase cele mai emoționante comentarii și să-i laude apariția vedetei.

“Cine iubește animalele are o inimă pură”, “Viața merge înainte”, i-au scris fanii pe contul personal de Instagram.

În articolul

Gökberk Demirci din “Jurământul” a revenit în mediul online după anunțul despărțirii. Ce fotografii a postat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x