Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman, surprinsă lângă un alt bărbat. Ipostaza care a atras atenția

Publicat pe 10.05.2022 la 18:41 Actualizat pe 10.05.2022 la 18:56

Ozge Gurel este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele turcești. Acesta a devenit cunoscută încă de mică, dar succesul fulminant a venit odată cu participarea sa în producții în care au jucat actori celebri, precum este starul turc Can Yaman.

Ozge Gurel și Can Yaman

TV Happy/Instagram

Actriță este la început de carieră, însă a reușit să aibă un start remarcabil. Ea se bucură de succes internațional, în timp ce presă din străinătate o titrează ori de câte ori are ocazia.

Acesta este apreciată pentru stilul său, dar și pentru talentul care a atras mulți producători, iar de curând pare să pună bazele unei noi producții.

Ozge Gurel s-a fotografiat alături de un bărbat și a atras atenția imediat

Actrița s-a fotografiat alături de un fotograf turc, după o perioadă în care nu a mai fost văzută, Aceștia însă sunt convinși că este vorba de un prieten. În viața lui Ozge Gurel urmează un moment cu totul special, urmează să se căsătorească.

Presa din străinătate scrie tot mai mult despre fericitul moment pe care cei doi actori îl pregătesc și deja nu mai este un secret pentru nimeni, căsătoria bate la ușor pentru cei doi actori extrem de iubiți.

Ozge s-a remarcat prin talentul sau și prin sclipirea în fața camerelor, lucru care i-a adus un capital de imagine consistent. Acum, se bucură de atenția producătorilor de filme, dar și a multor admiratori.

Citește și: Özge Gürel a avut nevoie de îngrijiri medicale. Care este motivul pentru care actrița a cerut ajutorul doctorilor

Özge Gürel este o tânără actriță în vârstă de 34 de ani de origine turcă, care s-a născut în Istanbul în data de 5 februarie 1987. Aceasta a locuit în Silivri, Turcia, până a terminat liceul, iar mai apoi a plecat pentru a studia afaceri la Universitatea Beykent. Cu toate că avea o minte sclipitoare, nu a finalizat studiile, ci și-a urmat vocația lucru care i-a adus mult succes.

Serkan Çayoğlu a cerut-o de soție pe Özge Gürel

Iubitul lui Ozge Gurel este un tânăr actor în vârstă de 34 de ani, cunoscut din numeroasele producții turcești în care a participat.

Potrivit TV Mania, vara anului 2021 i-a pus pe amândoi în fața unei decizii legate de dragoste. În timp ce erau în vacanță în SUA, Serkan Çayoğlu a cerut-o de soție pe Özge Gürel, ea a acceptat fără să ezite. Potrivit aceleiași surse, nunta urmează să aibă loc vara viitoare.

Chiar dacă Ozge Gurel și soțul său au încercat să fie discreți în privința momentului special și nu au dorit să anunțe public și nici să dea de înțeles acest lucru, ziarul străin Hürriyet scrie că perechea a organizat o petrecere la care au participat apropiații pentru a sărbători fericitul eveniment.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au plecat în vacanță. Ce imagini a postat celebra actriță în mediul online

În articolul

Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman, surprinsă lângă un alt bărbat. Ipostaza care a atras atenția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x