Gökhan Alkan din "Inimă rănită" a călătorit în Italia. Actorul s-a lăsat fotografiat în cele mai renumite puncte turistice

Publicat pe 12.12.2022 la 13:31 Actualizat pe 12.12.2022 la 14:16

Gökhan Alkan din "Inimă rănită" a călătorit în Italia. Actorul s-a lăsat fotografiat în cele mai renumite puncte turistice.

Gökhan Alkan poartă un tricou scurt și zâmbește cu gura închisă

Gökhan Alkan din "Inimă rănită" a călătorit în Italia

Happy Channel

Gökhan Alkan și Nesrin Cavadzade au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit și au șters orice urmă a iubirii lor din mediul online. Acum actorul din “Inimă rănită” călătorește singur sau alături de prieteni, iar dovezile apar fără doar și poate în mediul online.

Gökhan Alkan din “Inimă rănită” a călătorit în Italia

Cu o serie de fotografii postate pe contul personal de Instagram, protagonistul din “Inimă rănită” și-a uimit fanii cu cele mai inedite atracții din Italia. Gökhan Alkan a revenit în atenția celor peste 3 milioane de internauți. Are până în prezent peste 90 de imagini și filmulețe postate. Îmbrăcat în negru cu un palton de culoare maro, așa a ținut vedeta să călătorească. Cu toate că a ținut să se logodească cu artista Nesrin Cavadzade, separarea a fost inevitabilă. Într-un interviu acordat revistei Esquire, acesta a subliniat: “Cred în puterea cuvintelor, de aceea sunt mereu atent la ce gândesc și ce vorbesc. De asemenea, îmi place să scriu. De când mă știu iau notițe și țin un jurnal.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce privește proiectele profesionale, Gökhan Alkan spune că atunci când este implicat în producție, simte să ofere tot ceea ce are mai bun pentru ca totul să aibă loc în cele mai mici detalii. Pe vremea când erau împreună, Nesrin Cavadzade i-a dăruit actorului o fotografie a sa din copilărie.

Citește și: Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită". Cum și-a început cariera de actriță

“Iau cu mine o fotografie din copilărie mereu. Primul meu cadou pentru el a fost o poză de-a mea de când eram mică. Orice am experimenta, niciodată să nu uităm că am fost cândva copii. Mă uit des la pozele mele de atunci.”, a spus Nesrin Cavadzade. Se pare că aceasta s-a arătat geloasă atunci când Gökhan Alkan a fost nevoită să se sărute cu colega sa de platou conform scenariului. Ulterior, aceasta a oferit o declarație explicită legată de subiect.

Gökhan Alkan vorbește despre preferințele în materie de frumusețe

Atunci când vine vorba despre alegerea unei partenere, Gökhan Alkan nu se sfiește să recunoască ce își dorește cu adevărat. De altfel, într-unul dintre interviurile acordate menționează faptul că preferă frumusețea interioară în detrimenul celei exterioare.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”. Detalii neștiute până acum despre celebrul actor

“Sunt mândru că mă situez între cei 20 cei mai frumoși bărbați pe un site internațional, dar frumusețea ce vine din interior este mai importantă decât o față care să dea bine pe cameră.”, a spus actorul din “Inimă rănită”. Cât despre viața personală, acesta a specificat faptul că este singur la momentul actual.

“Dacă va fi cineva în viața mea, veți afla. Fiecare are ceva în inimă, dar uneori nu vedem acest lucru. Dacă o să fiu mai atent de acum înainte, nu va trece neobservat.”, a transmis acesta. În timpul pandemiei de COVID-19, actorul a ținut să le achiziționeze un apartament bunicilor săi.

“Ei aveau deja o casă, dar nu voiam să locuiască departe pe timpul pandemiei. Nu este doar o casă, vreau să fie o viață întreagă aici. Familia este foarte importantă și reprezintă o putere uriașă.”, a spus.

În articolul

Gökhan Alkan din "Inimă rănită" a călătorit în Italia. Actorul s-a lăsat fotografiat în cele mai renumite puncte turistice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x