Gülçin Santırcıoğlu sărbătorește 10 ani de relație. Actrița s-a mutat în aceeași casă cu actualul soț după 10 zile de întâlniri

Publicat pe 14.03.2024 la 10:09 Actualizat pe 14.03.2024 la 13:54

Gülçin Santırcıoğlu vorbește despre relația de 10 ani cu partenerul său. Cu toate că acesta este inginer, a reușit să creeze o legătură puternică cu cel care astăzi îi este soț.

actrițe pe platou

Gülçin Santırcıoğlu sărbătorește 10 ani de relație

Happy Channel

Gülçin Santırcıoğlu joacă rolul Ifakat în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual. Împarte platourile de filmare cu Afra Saracoglu și Mert Ramazan Demir și se bucură de aprecierea fanilor din lumea întreagă. Viața personală a vedetei a venit recent cu un semn de întrebare și până acum s-au aflat informații prețioase.

Gülçin Santırcıoğlu sărbătorește 10 ani de relație

Invitată în cadrul emisiunii prezentate de jurnalista de origine turcă Aslı Şafak, actrița din Golden Boy – Dragoste rebelă a vorbit despre relația sa de 10 ani, dar și despre obiceiurile personale pe care le urmează cu sfințenie de fiecare data. În primul rând, Gülçin Santırcıoğlu a fost apreciată pentru aspectul fizic și ținuta pe care a purtat-o.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a îmbrăcat o bluză albă cu decolteu și este deja evident faptul că actrița, la vârsta de 46 de ani, reușește să se mențină ca în adolescență. A punctat faptul că în trecut nu a suferit de acnee și că pielea perfectă este fără doar și poate moștenire de familie. Născută pe 25 iulie 1977 în Izmir, a colecționat încă de mică pietre, bețe și alte obiecte care au ajutat-o să-și manifeste dorințele în viață.

Citește și: De ce Gülçin Santırcıoğlu din ”Golden Boy” nu are și nici nu își dorește copii. Actrița e fermă în această privință

De aceea, spune că și astăzi are obiceiuri pe care le duce până la capăt și astfel visurile i se îndeplinesc în orice etapă a vieții. De asemenea, nu a lăsat în urmă subiectul principal. A povestit despre ideea de a nu avea niciodată copii și despre dorința care nu se va schimba niciodată în acest sens. Soțul său i-a fost prezentat de către prieteni, însă în trecut nu vedea posibilitatea de a putea discuta cu un inginer.

De vreme ce declarațiile actriței au devenit un subiect intens de discuție în mediul online, a fost cântăreața Demet Akalin care a ținut să publice un mesaj dur pe rețelele sociale.

“E un lucru bun că cineva vede un copil ca pe o cheltuială și nu are nicio dorință de a face copii, chiar dacă ar fi un accident. Eu n-am ales asta, dar e prea târziu. Tu poți să spui că nu ai copil, poți să mergi să mănânci banii, mănâncă-i.”, a spus artista.

Gülçin Santırcıoğlu a jucat în serialul Puterea și Glorie - Diriliş: Ertuğrul ( 2014)

Pe lângă rolul incredibil pe care îl are în Golden Boy – Dragoste rebelă, actrița s-a bucurat de succes și în producția Dirilis:Ertugrul, acolo unde a jucat rolul Colpan Hatun. Aceasta s-a arătat devastată de moartea fostului coleg de platou, Luran Ahmeti. A publicat o postare în mediul online, acolo unde își arată adevărata tristețe.

Citește și: Cine este Gülçin Santırcıoğlu, actrița din “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Totul despre vedetă

Are peste 600 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Este căsătorită cu inginerul İbrahim Utku Başyazıcı. Chiar dacă este discretă în ceea ce privește viața personală, declarațiile recente au adus-o mai aproape de publicul său și au făcut-o să-și lase vulnerabilitatea la suprafață. A fost atât judecată cât și criticată de internauți.

În articolul

Gülçin Santırcıoğlu sărbătorește 10 ani de relație. Actrița s-a mutat în aceeași casă cu actualul soț după 10 zile de întâlniri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x