Can Yaman, look răvășitor inspirat din "Ultimul mohican". Starul turc face senzație cu ultima ipostază în care a fost surpins

Publicat pe 14.08.2022 la 15:00 Actualizat pe 14.08.2022 la 09:51

Can Yaman a revenit în forță pe rețelele de socializare cu o fotografie în care arată ca un "mohican". Look-ul răvășitor a impresionat doamnele și domnișoarele de pretutindeni.

Can Yaman

Getty

Can Ymana este unul dintre cei mai iubiți actori de filme turcești. Acesta a devenit cunoscut odată cu participarea sa în mai multe producții de succes și a reușit să cucerească tot maapomndul cu talentul, dar și cu frumusețea sa.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

El este considerat un actor de top al vremurilor actuale și este cooptta în multe filme importante mai ales din Italia, țara lui "adoptivă".

Can Yaman impresionează cu un look răvășitor inspirat din "Ultimul mohican"

Dincolo de artificiile stilistice, Can Yaman rămâne unul dintre cele mai râvnite staruri. El a avut alături, de fiecare dată, femei extrem de frumoase, care aveau în spate o carieră înfloritoare.

Cu masculinitatea care îl caracterizează până la cel mai mic fir de păr, acesta s-a lăsat fotografiat într-o ipostază în care multe doamne și domnișoare s-au bucurat să îl vadă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultima perioadă, Can Yaman s-a ocupat de producțiile în care urmează să apară, dar și de copiii pe care îi are în grijă. El s-a remarcat de-a lungul timpului datorită actelor de caritate pe care le face, dar și pentru grija pe care o are față de fanii săi.

Nu este prima dată când Can Yaman are un comportament remarcabil față de cei care îl îndrăgesc atât de mult. De exemplu, Can Yaman știe ca are zeci de fani care vor vrea să îl îlntâlnească, așa că a ieșit în balconul locuinței unde stătea în Italia, în urmă cu câteva luni, și a privit de departe mulțimea încântată de prezența actorului lor preferat.

Mulțimea "electrizată" de gestul actorului lor iubit a țipat și s-a bucurat enorm, Can Yaman demonstrând încă odată cât de atent este cu cei mai micuți fani ai săi. Gestul starului a umplut inimile de bucurie și a înduioșat oamenii care ăl prveau și îl filmau de drag.

Can Yaman va reveni pe micile ecrane într-o producție inedită

Can Yaman, celebrul actor turc, s-a stabilit de ceva timp în Italia, acolo unde și-a început cele mai frumose proiecte ale sale de până acum. Cu toate că și-a schimbat complet traiectoria, fanii îl apreciază în continuare și îl consideră printre cei mai talentați bărbați din această industrie.

Fostul partener al jurnalistei Diletta Leotta, va juca în 2022 rolul lui Sandokan, rol pentru care se pregătește intens. Toți cei care voiau să-l vadă până acum din nou pe micile ecrane nu mai trebuie să aștepte atât de mult.

Grație rolului pe care trebuia să îl interpreteze ca “Sandokan”, bărbatul a luat lecții de echitație și arte marțiale, însă proiectul s-a amânat pentru anul viitor. Fanii nu au avut timp să se întristeze din cauza acestei vești, asta pentru că actorul i-a anunțat că va rămâne în continuare în Italia pentru un alt proiect important.

În articolul

Can Yaman, look răvășitor inspirat din "Ultimul mohican". Starul turc face senzație cu ultima ipostază în care a fost surpins

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x