Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” lansează o nouă piesă. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 24.09.2022 la 18:00 Actualizat pe 23.09.2022 la 20:33

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” lansează o nouă piesă și informațiile au fost lansate în mediul online. Cum a apărut pe internet protagonistul celui mai urmărit serial turcesc.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o cămașă albă și zâmbește

Halil İbrahim Ceyhan în rolul din "Moștenirea", sezonul 2

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan se numără printre cei mai urmăriți actori din Turcia la momentul actual. Cu toate că și-a început cariera artistică mult mai târziu, acesta a reușit de-a lungul timpului să demonstreze că merită să fie în această lume a celebrităților. Cântăreț și model la bază, actoria a venit în viața lui ca o urmare firească a preocupărilor artistice. Acum vedeta își surprinde din nou fanii cu o nouă apariție pe internet.

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” lansează o nouă piesă

La momentul actual, Halil İbrahim Ceyhan nu mai are nevoie de nicio prezentare cu toate că fanii nu cunosc încă toate detaliile din viața actorului. Este model, cântăreț și actor și a reușit într-un timp foarte scurt să se integreze în lumea celebrităților cu un efort pe măsură. Joacă în serialul “Moștenirea” ca și protagonist, iar cifrele înregistrate pe marginea producției denotă faptul că telespectatorii îndrăgesc povestea expusă pe micile ecrane.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

Cu toate că timpul petrecut pe platourile de filmare se mărește de fiecare dată, protagonistul din “Moștenirea” reușește să-și dedice viața și planurilor profesionale ce îi aduc satisfacție personală. Astfel, vedeta a transmis tuturor celor care îl îndrăgesc că în curând va lansa o nouă piesă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Halil İbrahim Ceyhan Deep Missed se aude de vineri, 22 iulie pe toate platformele digitale și pe canalul de Youtube AGY Production cu videoclip.”, se arată pe pagina de Instagram a celor de la AGY Production. Peste o mie de comentarii și mai mult de 4 mii de aprecieri au fost lăsate în dreptul postării, semn că fanii așteaptă cu nerăbdare întoarcerea lui Halil İbrahim Ceyhan ca și interpret.

Citește și: Alp Navruz se pregătește să se întoarcă pe platourile de filmare. Cum s-a lăsat fotografiat actorul în vacanță

Până atunci, cei mai mulți îi pot urmări aparițiile în “Moștenirea”, dar și în mediul online. Sezonul 2 al serialului se află încă transmis în multe țări și toată lumea o poate vedea încă pe Sıla Türkoğlu în rol principal.

Halil İbrahim Ceyhan își sprijină fosta colegă de platou

Cu toate acestea, vedeta a decis să renunțe la filmările sezonului 3 și la momentul actual se bucură de vacanță și de toate lucrurile pe care le organizează pe plan personal. În prezent, pregătirile pentru sezonul 3 sunt în toi, iar postările din mediul online arată cu siguranță mici frânturi din ceea ce se va întâmpla pe viitor. Nu se știe încă dacă “Seher” va continua să încânte fanii prin fața unei alte actrițe sau dacă personajul va dispărea de pe micile ecrane.

Comentariile din partea fanilor au venit negreșit pe internet, iar cei mai mulți dintre acești se arată bucuroși de faptul că “Yusuf” și “Yaman” vor continua cu poveștile lor. Halil İbrahim Ceyhan are peste 800 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde în ultima vreme i-a obișnuit pe internauți cu ipostaze din diferite etape ale vieții sale. Are peste 50 de fotografii și filmulețe ce îi arată de fiecare dată felul de a fi, dar și ușurința cu care își integrează fiecare outfit în cadrul postărilor sale. Dacă de cele mai multe ori îl vedem îmbrăcat la costum, ultima imagine îl arată pe actor într-o ținută casual, cu tricou simplu.

Citește și: Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Cum au apărut cei doi în mediul online

În momentul în care Halil İbrahim Ceyhan și-a acceptat premiul pentru care a muncit în cadrul serialului “Moștenirea”, acesta a decis să vorbească și despre sentimentele pe care le are în legătură cu plecarea colegei sale.

“Trebuie să se facă anumite diferențe pe plan profesional și mi-am dat seama de asta când ne-am lovit de această situație. Mă simt onorat și fericit pentru mine, dar este o bucurie cu gust amar.”, a spus vedeta din “Moștenirea, conform Takvim.com.tr.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea” lansează o nouă piesă. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x