Halil İbrahim Ceyhan impresionează cu un costum de culoare maro. Cum a decis să iasă în evidență protagonistul din “Moștenirea”

Publicat pe 07.08.2023 la 16:00 Actualizat pe 07.08.2023 la 14:31

Halil İbrahim Ceyhan nu uită de fanii în mediul online, în ciuda succesului de pe platourile de filmare. Cum a decis să iasă în evidență de această dată protagonistul din "Moștenirea" de această dată.

Halil İbrahim Ceyhan  poartă o bluză neagră și un costum de culoare gri

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cu toate că și-a început cariera mult mai târziu în viață, a reușit într-un timp foarte scurt să dovedească faptul că posedă calitățile necesare pentru a rămâne în această industrie. Cântăreț și model la bază, s-a dedicat și actoriei pentru a-și completa setul de activități artistice pe care le-a întreprins până acum.

Halil İbrahim Ceyhan impresionează cu un costum de culoare maro

Halil İbrahim Ceyhan a devenit din ce în ce mai activ în mediul online. Dacă până acum îl puteam vedea doar pe micile ecrane în cadrul serialului de succes “Moștenirea”, iată că de ceva vreme vedeta continuă să posteze imagini inedite pe contul personal de Instagram. Cu peste 1 milion, are momentan peste 60 de fotografii care i-au adus succesul treptat. De cele mai multe ori, acesta preferă să-și facă cunoscută atracția sa pentru modelling.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcat în ținute similare, însă la fel de atrăgătoare, Halil İbrahim Ceyhan reușește de fiecare dată să fie în atenția fanilor. Cea mai recentă imagine urcată pe internet îl înfățișează îmbrăcat într-un costum maro, dar și cu o cămașă albă. Ca de obicei, protagonistul din “Moștenirea” afișează o figuri neutră, fără zâmbet. Aproape 20 de mii de comentarii au ținut fanii să lase în dreptul postării, asta după ce mai mult de 100 de mii i-au apreciat ținuta. În dreptul descrierii, actorul i-a mulțumit jurnalistului cu care a susținut cel mai recent interviu al său, iar internauții s-au grăbit să îl felicite.

Citește și: Hande Erçel a purtat o rochie neagră cu decolteu și a reușit să atragă toate privirile. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer"

“Dragul nostru”, “Ești un model, actor și cântăreț minunat. Toate hainele arată bine pe tine”, “Vom fi mereu mândri de tine”, „Meriți să fii înconjurat de oameni care îți apreciază talentul”, au fost comentariile lăsate de cei care îl îndrăgesc. Nu mai este niciun secret faptul că Sıla Türkoğlu a renunțat la rolul său de protagonistă, însă colegul său de platou a ținut să-i mulțumească pentru momentele în care au jucat alături, de-a lungul celor două sezoane.

Halil İbrahim Ceyhan a revenit la vechea sa pasiune și i-a uimit pe fani

Halil İbrahim Ceyhan nu uită să-și surprindă fanii din mediul online cu aparițiile sale. Reușește de fiecare dată să rămână o prezență constantă, indiferent de natura proiectelor sale profesionale. Deși nu a oferit nicio declarație referitoare la ieșirea colegei sale Sıla Türkoğlu din cadrul proiectului, actorul a ținut să-i menționeze numele în cadrul decernării unor premii importante în Turcia.

Citește și: Cum își menține Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” trupul de invidiat. Dieta la care apelează vedeta

Cei care îl îndrăgesc pe actor știu deja că la început acesta s-a dedicat complet carierei de model, dar și a celei de cântăreț. Cu toate acestea, la momentul actual actoria îi ocupă majoritatea timpului, după cum a declarat chiar colega sa de platou, potrivit Seriesturkish.com. Nu este de mirare totuși că Halil İbrahim Ceyhan este pasionat de modă, asta pentru că înălțimea sa îl ajută cu siguranță în îndeplinirea obiectivului final.

În cadrul decernării premiilor din Turcia, Halil İbrahim Ceyhan s-a arătat deopotrivă dezamăgit, dar și bucuros în același timp. Explicațiile sale au fost oferite ulterior.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan impresionează cu un costum de culoare maro. Cum a decis să iasă în evidență protagonistul din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x