Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili, noul cuplu apreciat de fanii serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actrița în mediul online

Publicat pe 14.07.2023 la 15:22 Actualizat pe 14.07.2023 la 12:54

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili, noul cuplu apreciat de fanii serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actrița în mediul online.

Halil Ibrahim Ceyhan, Nanuka Stambolishvili și Berat Ruzgar

Actori din serialul "Moștenirea"

Happy Channel/ Instagram

Halil İbrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili sunt protagoniștii serialului “Moștenirea”, sezonul 3. Cu toate că noua poveste a început deja în Turcia, fanii încă îi duc dorul faimoasei Sila Turkoglu. Fără doar și poate, a reprezentat un punct de pornire important pentru producția de succes. Acum o altă istorie este pe care să fie spusă, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură derularea evenimentelor.

Halil İbrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili, noul cuplu apreciat de fanii serialului “Moștenirea”

Cel de-al treilea sezon al serialului “Moștenirea” a început în Turcia, iar fanii se așteaptă ca povestea dintre “Yaman” și “Nana” să continue la fel de impresionant ca cea dintre “Yaman” și “Seher”. După comentariile lăsate de telespectatorii se pare că așteptările le-au fost îndeplinite. Cei mai mulți susțin că protagonistul și-a găsit perechea perfectă.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După plecarea faimoasei Sila Turkoglu, Nanuka Stambolishvili este cea care joacă acum în rolul principal. Cuplul dramatic dintre “Yaman” și “Nana” pare să-i atragă pe telespectatori, arată Seriesturkish.com. Armonia dintre cei doi actori se poate vedea cu ușurință pe micile ecrane și este apreciată de audiență. Continuarea poveștii este una pe măsură, arată aceeași publicație.

“Povestea continuă minunat, iar Nana a reușit să adauge destulă dramă în poveste. Este jumătatea lui Yaman, s-au găsit unul pe celălalt în ceea ce privește durerea, rănile și copilăria dificilă prin care au trecut.”, a transmis un fan mulțumit de cel de-al treilea sezon. Cât despre faimosul Halil İbrahim Ceyhan, acesta a răspuns criticilor care au subliniat că “Moștenirea” nu se mai clasează acum pe primele locuri.

Citește și: Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu ultima fotografie din mediul online. Cum a apărut actorul după o lungă absență

“Când vedem această problemă din punct de vedere tehnic, putem vedea că același lucru s-a întâmplat cu fiecare sezon. Septembrie este perioada după vacanța de vară, când școlile abia s-au redeschis. Nu este sănătos să ne uităm la cifrele de acum și să tragem concluzii. Există multe producții, multe proiecte. Toate încep deodată, audiența trebuie să meargă, așa a fost mereu la început.”, a declarat actorul din “Moștenirea”.

Halil İbrahim Ceyhan din “Moștenirea”, nominalizat în cursa pentru popularitate

Printre cei mai populari actori ai generației sale se numără și Kıvanç Tatlıtuğ, Barış Arduç, Burak Özçivit, dar și Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”. Cel din urmă s-a aflat pe lista celor mai populari 10 actori din Turcia pentru o lungă perioadă. În mediul online s-a arătat din ce în ce mai activ, iar numărul urmăritorilor a început deja să crească. De altfel, actorul dorește să-și continue cariera muzicală și să-și dedice timpul și celorlalte pasiuni ale sale.

Citește și: Hande Erçel apare în mediul online după o lungă perioadă de absență. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer”

“E ceea ce îmi doresc mereu să spun. Numele pe care le știam până acum nu mai sunt atât de vizibile. Când spui că acest job are o problemă, înseamnă că într-adevăr te preocupă meseria ta. Acesta este scopul meu, energia pe care o depun.”, a transmis actorul. Cât despre frumoasa actriță Nanuka Stambolishvili, aceasta continuă să fie apreciată în mediul online. Cu peste 50 de mii de internauți care o îndrăgesc, își expune pe internet atât viața personală cât și cea profesională. Cel mai recent proiect al său este serialul “Moștenirea”.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili, noul cuplu apreciat de fanii serialului “Moștenirea”. Ce fotografie a postat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x