Alina Boz surprinde prin naturalețe într-o nouă ședință foto. Cum s-a lăsat văzută vedeta din “Ține-mă de mână”

Publicat pe 15.06.2022 la 15:26 Actualizat pe 15.06.2022 la 15:59

Alina Boz surprinde prin naturalețe într-o nouă ședință foto. Actrița a postat câteva imagini pe internet, iar fanii au reacționat imediat. Cum arată.

Alina Boz se uită spre partenerul ei și plânge

Alina Boz din serialul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

Alina Boz se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și surprindă fanii cu roluri cât mai diverse în seriale de succes. De asemenea, a continuat să fie o prezență la fel de activă și în mediul online, acolo unde internauții nu ezită să o complimenteze. Pe lângă toate acestea, vedeta este imaginea mai multor branduri importante.

Alina Boz surprinde prin naturalețe într-o nouă ședință foto

În serialul “Ține-mă de mână” este recunoscută pentru rolul său. Cu ținute simple, dar și cu un limbaj natural, reușește să-i cucerească de la primele replici pe telespectatori. Ca și pe micul ecran, în viața reală Alina Boz este la fel de retrasă. Deși continuă să fie o prezență constantă pe internet, aceasta nu postează fotografii alături de partenerul de viață.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Cu toate acestea, cele mai multe imagini o arată pe vedetă în cadrul ședințelor foto, acolo unde frumusețea sa nu mai poate fi pusă la îndoială. Este tânără, cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, însă continuă să poarte un machiaj la fel de simplu ca și până acum. Deși ținutele reușesc de fiecare dată să îi scoată în evidență trăsăturile, chipul îi rămâne la fel de luminos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută complet albă și s-a lăsat fotografiată astfel. Protagonista din “Moștenirea” uimește cu schimbarea de look

“Ești foarte frumoasă”, “Ca un înger”, “Minunat”, “Ești ca o prințesă”, au scris fanii în dreptul celor mai recente fotografii postate de vedetă. Aceștia au lăsat peste o mie de comentarii și mai mult de 200 de mii de aprecieri. Este o vedetă recunoscută internațională, însă într-un interviu recent, Alina Boz a recunoscut că are teamă de mulțime, de scenă. Aceasta a declarat că se confruntă cu stări de anxietate atunci când este nevoită să asiste în cadrul unui eveniment de o anvergură mare.

Alina Boz și planurile profesionale de viitor

Alina Boz, frumoasa vedetă din Turcia care a reușit să atragă recent atenția cu rolul său din seria Paramparça, și-a continuat cariera pe aceeași pantă ascendentă. Văzută de asemenea în producții precum “Ține-mă de mână”, “Love 101”, aceasta a lipsit de pe micile ecrane mai bine de doi ani. În tot acesta timp, un rol în filmul “Bandırma Missile Club” i-a oferit din nou satisfacție profesională. Cu toate că a fost absentă un timp îndelungat, Alina Boz susține că cele mai multe dintre momente le-a petrecut studiind.

“Mi-am continuat educația. Am fost ocupată. În ultimele luni m-am și relaxat, e bine.”, a declarat Alina Boz, potrivit Seriesturkish.com. Vedeta lucrează încă de la vârsta de 13 ani, aceasta fiind singura dată în care vacanța a durat o perioadă mai lungă de timp. Alina Boz susține că este pregătită să revină pe platourile de filmare încărcată cu forțe proaspete.

Citește și: Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere. Imaginea care i-a surprins pe fani

“Nu am căzut de acord asupra niciunui proiect la momentul actual. Nu am semnat niciun contract, dar se va întâmpla.”, a declarat vedeta. Alina Boz a subliniat că va petrece o perioadă în vacanță, însă nu va părăsi țara natală. Aceasta a menționat că va petrece câteva zile la mare, alături de partener.

În articolul

Alina Boz surprinde prin naturalețe într-o nouă ședință foto. Cum s-a lăsat văzută vedeta din “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x