Hande Erçel și Gamze Erçel au apărut într-o fotografie inedită în mediul online. Surorile au petrecut mai multe zile în Italia

Publicat pe 07.04.2022 la 11:06 Actualizat pe 07.04.2022 la 11:52

Hande Erçel și Gamze Erçel s-au fotografiat în Italia, acolo unde au petrecut mai multe zile de relaxare. Cele două surori, într-o ipostază inedită în mediul online.

Hande Erçel poartă o bluză mov cu mâneci scurte și se uită în depărtare

Hande Erçel în rolul din "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

Toată lumea o cunoaște acum pe frumoasa Hande Erçel, protagonista serialului “Dragostea plutește în aer”. După ce și-a demonstrat abilitățile actoricești, a reușit să ajungă rapid pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Despre sora sa însă, se știu totuși foarte puține detalii.

Recent, Hande Erçel și Gamze Erçel s-au fotografiat în vacanță, acolo unde au petrecut mai multe zile de relaxare. Cele două seamănă ca două picături de apă, iar internauții nu au putut să nu comenteze în dreptul postării celor două.

Hande Erçel și Gamze Erçel au apărut într-o fotografie inedită în mediul online

La fel ca mulți colegi de platou, după terminarea filmărilor pentru serialul “Dragostea plutește în aer”, Hande Erçel a petrecut mai multe zile relaxante alături de cei dragi. Aceasta a fost însoțită de sora sa, Gamze Erçel, într-o călătorie în Italia. Fotografiile postate de cele două au ajuns rapid virale în mediul online, acolo unde fanii urmăresc de fiecare dată orice apariție a celebrităților din Turcia.

Chiar dacă Hande Erçel și-a încheiat relația amoroasă cu faimosul actor Kerem Bürsin, aceasta a continuat să fie la fel de activă pe rețelele de socializare, spre deosebire de fostul său partener. Zvonurile cum că ar avea o relație cu un alt actor cunoscut, au apărut la scurt timp în presă. Protagonista din “Dragostea plutește în aer” a apărut alături de Kaan Yıldırım în ipostaze compromițătoare, dar cei doi nu au vorbit încă despre acest subiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Seriesturkish.com, atunci când Hande Erçel a constatat că este văzută alături de celebrul actor, și-a întors privirea și a evitat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. Cei doi au fost protagoniștii serialului „Halka”, difuzat în 2019. Alte zvonuri spun că vedeta din “Dragostea plutește în aer” ar fi renunțat la prietenia virtuală cu Kerem Bürsin la îndemnul lui Kaan Yıldırım.

Citește și: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, despărțiți din cauza programului încărcat. Ce a declarat vedeta din “Vis de iubire”

Dacă cele mai noi știri sunt despre Hande Erçel, iată că nici sora sa, Gamze Erçel, nu este departe de celebritate.

Cine este Gamze Erçel, sora actriței Hande Erçel

Gamze Erçel este model, actriță și antreprenoară, dar și sora mai mare a frumoasei Hande Erçel. Aceasta și-a construit deja un nume important în mediul online, iar pe contul personal de Instagram obișnuiește să posteze cele mai inedite fotografii și filmulețe.

Are peste 4 milioane de fani care o urmăresc pe pagina sa de socializare, acolo unde a și publicat fotografia inedită alături de Hande Erçel. Cele două au petrecut un sfârșit de săptămână relaxant în Italia și le-au arătat internauților cât de bine se înțeleg.

“Nu suntem doar turiști”, a scris frumoasa Gamze Erçel în dreptul postării. Sora sa mai mică i-a lăsat mai multe inimioare drept răspuns, iar fanii nu au întârziat să apară cu tot mai multe comentarii de apreciere.

Citește și: 6 momente în care Hazar Ergüçlü a impresionat cu ținutele sale. Cum a apărut vedeta în mediul online

“Frumoase”, “Italia vă iubește”, „Sunteți superbe”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care internauții au simțit să le ofere celor două. Peste două mii de comentarii au fost marcate în cadrul postării și au demonstrat astfel că atât Hande Erçel, cât și Gamze Erçel sunt două personalități importante în showbiz.

În articolul

Hande Erçel și Gamze Erçel au apărut într-o fotografie inedită în mediul online. Surorile au petrecut mai multe zile în Italia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x