Influența pe care o are Beril Pozam în Golden Boy – Dragoste rebelă este mult mai puternică în prezent. Despre ce este vorba

Publicat pe 08.12.2023 la 12:43 Actualizat pe 08.12.2023 la 13:58

Beril Pozam continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Aceasta are o influență deosebită asupra evoluției poveștii.

actriță poartă o bluză roșie cu mâneci lungi și părul desprins

Influența pe care o are Beril Pozam în Golden Boy – Dragoste rebelă este mult mai puternică în prezent

Happy Channel

Golden Boy – Dragoste rebelă ( Yalı Çapkını) este una dintre producțiile care a reușit să atragă atenția datorită personajelor feminine cu adevărat valoroase. Printre acestea se află Seyran, interpretată de Afra Saraçoğlu și Pelin, interpretată de Buçe Buse Kahraman.

Beril Pozam continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă

O altă vedetă notabilă este Beril Pozam. Pe aceasta o putem vedea în rolul Suna, sora mai mare a lui Seyran. A reușit să ofere o performanță incredibilă și deloc de evitat. Este de așteptat ca și în noul sezon să joacă rolul la fel de important ca și până acum. Scenariștii doresc să influențeze pozitiv reacțiile fanilor cu privire la cele două femei ce trăiesc în vilă și care țin să-și folosească puterea la nivel maxim.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apropierea dintre Kaya, personajul interpretat de Tarık Emir Tekin și Suna, interpretată de Beril Pozam, va mări fără doar și poate entuziasmul fanilor. În mediul online, fanii sunt fără doar și poate mai mult decât entuziasmați. Potrivit scenariului, următoarele episoade vor crea suspans și vor fi direct proporționale cu povestea în sine.

Citește și: Afra Saraçoğlu apare mai îndrăzneață ca oricând în paginile unei reviste celebre din Turcia. Ce a declarat vedeta despre viața personală

Un process în care două surori sunt determinate să realizeze totul în vila unde se petrece acțiunea. Scenariul va aduce o poveste mult mai activă ca până acum. Fiți pregătiți de noi episoade în care Suna și Seyran se pregătesc pentru o luptă de putere. Actrița Beril Pozam și-a serbat recent cea de-a 28-a zi de naștere cu o petrecere inedită. Actrița a ținut să lase și un text emoționant în dreptul fotografiilor publicate pe rețelele sociale.

“Nu se putea găsi o zi mai potrivit pentru a împărtăși prima poză. Sunt recunoscătoare tuturor celor care au făcut ca aceste flori să înflorească. Mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea, vă iubesc pe toți. Sunt bucuroasă că existați, că v-ați născut. Cel mai frumos lucru este să te simți iubită de familie, mai mult de-atât. Cu această ocazie, las ultima poză să fie de la mine pentru voi.”, a scris aceasta, arată sozcu.com.tr.

Detaliul șocant dezvăluit în Golden Boy – Dragoste rebelă

Una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual continuă să uimească publicul. Printre actorii principali se numără Afra Saraçoğlu , Mert Ramazan Demir și Çetin Tekindor.

Citește și: Mert Ramazan Demir a ajuns pe patul de spital. Actorul nu a putut fi alături de colegii săi în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards

Dezvoltarea personajului Pelin este cea care va atrage cel mai mult atenția. Aceasta este fără doar și poate în prim-plan. Cât despre actrița Beril Pozam, aceasta a șocat fără doar și poate internauții cu cele mai recente imagini publicate.

De-a lungul timpului, actrița a primit nenumărate mesaje de felicitare pe pagina personală de instagram, având o adevărată armată de fani în prezent. Cu toate acestea, fanii au ținut să o judece din cauza unui singur detaliu pe care vedeta nu a ținut să îl ascundă.

“A fost bine până am văzut ultima poză”, “Ei bine, este mult mai ok decât Afra”, “Nu știam că fumează”, „Vitamina C funcționează foarte bine cu țigările și serul”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor apărute în mediul online.

În articolul

Influența pe care o are Beril Pozam în Golden Boy – Dragoste rebelă este mult mai puternică în prezent. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x