Irina Baeva a vorbit deschis despre greutățile din relația cu Gabirel Soto. "Eram îndrăgostită"

Publicat pe 09.08.2024 la 09:34 Actualizat pe 09.08.2024 la 11:44

Irina Baeva, frumoasa actriță din „Pasiune și putere”, și-a deschis inima și a vorbit despre momentele dificile din relația cu fostul ei partener, Gabriel Soto.

Irina Baeva și Gabriel Soto au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani și chiar își planificau să își mărească familia.

Profimedia

Irina Baeva și Gabriel Soto au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani și chiar își planificau să își mărească familia.

Irina Baeva, momente dificile după despărțirea de Gabriel Soto

Din nefericire, ei au ajuns la concluzia că ar fi mai bine pentu amândoi dacă ar merge pe drumuri separate și s-au despărțit. Cu toate acestea, despărțirea nu a fost una ușoară, iar singurătatea i-a apăsat pe amândoi.

Citește și: Motivul pentru care fanii au speculat că actorul Gabriel Soto s-ar fi împăcat cu Irina Baeva. Ce s-a schimbat între cei doi

Cei doi actori și-au anunțat despărțire pe 16 iulie, iar zilele care au urmat au fost dezastuoase pentru Irina Baeva. Actrița a povestit că nu de puține ore a fost suprinsă de regizor și de colegii ei plângând pe platourile de flmare ale filmului „Aventurera” sau în cabina ei, între filmări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Gabriel Soto a sunat-o plângând pe Irina Baeva după ce a anunțat despărțirea. Se pare că actorul regretă decizia

Actrița rusoaică a povestit într-un interviu la radio în emisiunea „Todo para la mujer” că regizorul a apreciat-o foarte mult pentru munca ei și dedicarea de a interpreta rolul Elenei Tejero în ciuda momentelor dificile prin care trecea după despărțire.

Nu i-a fost ușor și în continuare actrița nu spune că ar fi depășit durerea despărțirii de Gabriel Soto.

„Cred că pentru Irina Beva acesta e un punct de cotitură pentru că cele întâmplate au ajutat-o să se gândească la cum să acționeze pe viitor, să fie mai versatilă pe platourile de filmare și să își pună un scut pentru a preveni să mai fie rănită”, a declarat regizorul Juan Osorio despre Irina.

Tocmai pentru a o ajuta să treacă peste această despărțire grea, el a decis să o lase în continuare pe ea să joace rolul principal pentru a o determina să se focuseze mai mult pe muncă decât pe viața personală.

Cu toate acestea, actrița în vârstă de 31 ani continuă să sufere din cauza despărțirii de fostul ei iubit, Gabriel Soto.

Citește și: Cum a finalizat Gabriel Soto relația cu Irina Baeva. Actrița de origine rusă a dezvăluit tot

Irina Baeva a explicat faptul că despărțirea a avut loc la data de 13 iulie, aceeași zi în care ea la cunoscut pe impresarul Victor Gonzalez, cea în care actorul a ales să se despartă.

Rusoaica a punctat faptul că nu este posibil ca fostul său partener să fi acționat influențat de speculații. S-a spus că Irina Baeva i-ar fi fost infidelă, lucru care nu este adevărat.

“M-a luat prin surprindere pentru că în zilele ce au trecut am fost împreună. Am fost împreună la spital, am fost împreună la magazin, eram împreună și ne-am făcut planuri, proiecte. Și dintr-o dată s-a petrecut asta.”, a mai spus. Irina Baeva a dezvăluit de asemenea că de când Gabriel Soto și-a anunțat ruptura, nu a mai vorbit cu acesta.

În articolul

Irina Baeva a vorbit deschis despre greutățile din relația cu Gabirel Soto. "Eram îndrăgostită"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x